Сніданок у мікрохвильовці: рецепт швидкого й смачнючого буріто в чашці
Це швидкий спосіб приготувати поживний і смачний сніданок з будь-яких інгредієнтів, які є у вас під рукою

Сніданок у мікрохвильовці: рецепт швидкого й смачнючого буріто в чашці/Фото: Bigger bolder baking
Буріто є одним з найпопулярніших страв, і сніданків зокрема, у світі. Ця страва ситна й надзвичайно універсальна у плані інгредієнтів. Ви буквально можете зібрати усі залишки продуктів з холодильника і застосувати їх у цьому рецепті. Це швидко, легко, смачно і ситно – те, що треба до сніданку. До того ж це не звичайне буріто, а приготоване у чашці за допомогою мікрохвильовки.
Інгредієнти
- 1 круглий лаваш або тортилья
- 2 яйця
- 2 столові ложки консервованої квасолі
- 30 грамів сиру чеддер, тертого
- Половина нарізаної квадратиками цибулини (краще червоної або зеленої)
- сіль і перець на смак
- Можете додати будь-яке м'ясо (ковбаску, шинку чи підсмажене філе)
- Соус сальса
- сметана
Спосіб приготування
- У велику чашку, придатну для мікрохвильової печі, засуньте тортилью. Вона природним чином складеться у форму кухля.
- Розбийте всередину яйця і збийте виделкою, стежачи, щоб тортилья чи лаваш не порвався.
- Тепер додайте свою улюблену начинку для буріто, такі як сир, квасоля та цибуля. Приправте сіллю і перцем, і все перемішайте. Будь-які інгредієнти, які є у вас під рукою, підійдуть чудово.
- Поставте в мікрохвильову піч на 1 хвилину 20 секунд. Перевірте, якщо яйця все ще рідкі, готуйте ще 15-20 секунд. Під час розігрівання слідкуйте, щоб яйця не перегрілися. Час приготування вказано для мікрохвильової печі потужністю 1200 Вт, тому ваш час може відрізнятися.
- Після завершення дайте буріто постояти 3 хвилини, щоб охолонути, і подавайте з невеликою кількістю сметани та сальси.
Джерело:
Bigger bolder baking
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні