Картопляне пюре від Жоеля Робюшона: французький шеф-кухар поділився секретним рецептом

Рецепти 15:51 - 16 вересня 2021

Дізнайтеся, як приготувати ідеальне пюре

рецепт

Фото: Instagram @bests.chef

Легендарний французький шеф-кухар Жоель Робюшон увійшов в історію як автор найкращого рецепта картопляного пюре. Розповідаємо, як приготувати ідеальне пюре, як в кращих французьких ресторанах.

Жоель Робюшон зробив картопляне пюре витвором мистецтва і назавжди змінив французьку гастрономію. Ця страва стала візитівкою шеф-кухаря і прославила його на весь світ.

Для приготування вам знадобиться:

  • картопля - 1 кг;
  • вершкове масло - 500 г;
  • молоко - 150 мл;
  • сіль, мелений чорний перець, мускатний горіх - за смаком.

Ретельно вимийте неочищену картоплю і відваріть її в підсоленій воді до готовності. Після приготування зніміть з картоплі шкірку, розімніть її і відправте знову до каструлі на невеликий вогонь.

Наріжте кубиками вершкове масло і вмішайте його в пюре. Коли масло повністю розтопиться, зніміть картоплю з плити і влийте в неї молоко. Додайте до страви перець та мускатний горіх.

Пропонуємо також приготувати варення з шипшини та обліпихи.

Джерело: Eda

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
0 коментарів