RU UA
1

Ваша нова улюблена рибка: елементарний рецепт медового судака

Рецепти 17:49 - 06 січня 2025

Якщо шукали новий легкий та швидкий рецепт риби – кращого не знайдете

Ваша нова улюблена рибка: елементарний рецепт медового судака

Рецепт смаженого медового судака/Фото: The Cozy Apron

Рецепти приготування риби не такі популярні, як м'яса й також часто значно складніше. Але сьогодні ми поділимось з вами рідкісним випадком – рецептом надзвичайно смачного медового судака, який готується менш ніж пів години.

Інгредієнти

  • 1 велике яйце
  • 2 чайні ложки меду
  • 2 чашки подрібненого класичного крекера
  • 1/2 чайної ложки солі
  • Близько 700 грамів філе судака
  • Олія для смаження
  • За бажанням: подрібнена свіжа петрушка та дольки лимона

Спосіб приготування

  1. У неглибокій мисці збити яйце; додати мед.
  2. У неглибокій тарілці змішайте подрібнений крекер і сіль.
  3. Опустіть рибу в яєчну суміш, потім у подрібнений крекер, добряче вкрийте рибу паніровкою.
  4. У чавунній або іншій важкій сковороді обсмажте філе в олії на середньому вогні до золотистого кольору і легкого розколупування риби виделкою (по 3-5 хвилин з кожного боку). За бажанням посипте петрушкою та подавайте з дольками лимона. Смачного!

Раніше ми ділились секретом ідеальних млинців для сніданку: цей рецепт підійде і для новачків. 

Джерело: Taste of home

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин