Ваша нова улюблена рибка: елементарний рецепт медового судака
Якщо шукали новий легкий та швидкий рецепт риби – кращого не знайдете
![Ваша нова улюблена рибка: елементарний рецепт медового судака](https://cdn.meta.ua/meta_news/f2/01007l21-f287_1280x720.jpeg)
Рецепт смаженого медового судака/Фото: The Cozy Apron
Рецепти приготування риби не такі популярні, як м'яса й також часто значно складніше. Але сьогодні ми поділимось з вами рідкісним випадком – рецептом надзвичайно смачного медового судака, який готується менш ніж пів години.
Інгредієнти
- 1 велике яйце
- 2 чайні ложки меду
- 2 чашки подрібненого класичного крекера
- 1/2 чайної ложки солі
- Близько 700 грамів філе судака
- Олія для смаження
- За бажанням: подрібнена свіжа петрушка та дольки лимона
Спосіб приготування
- У неглибокій мисці збити яйце; додати мед.
- У неглибокій тарілці змішайте подрібнений крекер і сіль.
- Опустіть рибу в яєчну суміш, потім у подрібнений крекер, добряче вкрийте рибу паніровкою.
- У чавунній або іншій важкій сковороді обсмажте філе в олії на середньому вогні до золотистого кольору і легкого розколупування риби виделкою (по 3-5 хвилин з кожного боку). За бажанням посипте петрушкою та подавайте з дольками лимона. Смачного!
Раніше ми ділились секретом ідеальних млинців для сніданку: цей рецепт підійде і для новачків.
Джерело:
Taste of home
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ