RU UA
1

Кабачковий рулет: ніколи не приїдається

Рецепти 19:03 - 10 січня 2025

Покроковий відеорецепт приготування Кабачковий рулет

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Кабачковий рулет. Навіть якщо це кінець сезону кабачків, коли уже всі ними наситилися, цей рулет мені ніколи не приїдається.

Що треба:

  • кабачки - 500 г;
  • борошно - 4 ст.л;
  • яйця - 3 шт;
  • сметана - 2 ст.л;
  • сіль - дрібка.

Начинка:

  • вершковий сир - 200 г;
  • сметана - 2 ст.л;
  • сіль, перець - за смаком;
  • часник - 2-3 зубч.
  • помідор, огірок.

Приготування:

Кабачок натерти на велику тертку, посолити, перемішати і відставити, щоб пустив сік. Відтиснути рідину і додати яйця, сметану, борошно. Перемішати до однорідності і викласти на бляху застелену ПРОСИЛІКОНЕНИМ пергаментом.

Випікати при температурі 180 градусів 25 хвилин.

Перевернути, зняти пергамент і перемастити намазкою (вершковий сир змішати з сметаною, часником, сіллю та перцем). Викласти помідори з огірком, завернути туго в рулет і поверх покрити харчовою плівкою.

Поставити на кілька годин в холодильник. Смакувати.

Сирні панкейки/оладки: це не тільки гарно, але й дуже смачно.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин