Кабачковий рулет: ніколи не приїдається
Покроковий відеорецепт приготування Кабачковий рулет
Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Кабачковий рулет. Навіть якщо це кінець сезону кабачків, коли уже всі ними наситилися, цей рулет мені ніколи не приїдається.
Що треба:
- кабачки - 500 г;
- борошно - 4 ст.л;
- яйця - 3 шт;
- сметана - 2 ст.л;
- сіль - дрібка.
Начинка:
- вершковий сир - 200 г;
- сметана - 2 ст.л;
- сіль, перець - за смаком;
- часник - 2-3 зубч.
- помідор, огірок.
Приготування:
Кабачок натерти на велику тертку, посолити, перемішати і відставити, щоб пустив сік. Відтиснути рідину і додати яйця, сметану, борошно. Перемішати до однорідності і викласти на бляху застелену ПРОСИЛІКОНЕНИМ пергаментом.
Випікати при температурі 180 градусів 25 хвилин.
Перевернути, зняти пергамент і перемастити намазкою (вершковий сир змішати з сметаною, часником, сіллю та перцем). Викласти помідори з огірком, завернути туго в рулет і поверх покрити харчовою плівкою.
Поставити на кілька годин в холодильник. Смакувати.
Сирні панкейки/оладки: це не тільки гарно, але й дуже смачно.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!