ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Вівсянка з пармезаном та авокадо: звучить незвично, але вам сподобається

Рецепти 10:30 - 26 березня 2025

Просте приготування і велика поживна цінність

Вівсянка з пармезаном та авокадо: звучить незвично, але вам сподобається

Вівсянка з пармезаном та авокадо: звучить незвично, але вам сподобається/Фото: gazeta.ua

Спробуйте вівсянку з пармезаном, яйцем та авокадо на сніданок. Ця страва дуже ситна і небанальна.

Що треба:

  • М'ясний бульйон - 1 стакан
  • Пластівці вівсяні - ½ стакани
  • Пармезан - ¼ стакани
  • Яйця курячі - 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком
  • Авокадо - 1 шт.

Приготування:

У невеликій каструлі на середньому вогні доведіть бульйон до кипіння. Додайте вівсяні пластівці та зменшіть вогонь, помішуючи. Варіть 6-8 хвилин, або поки рідина повністю не вбереться, а овес не стане м'яким. Всипати тертий сир. Поки вариться вівсянка, зварити яйце пашот або некруто.

Для подачі на стіл викладіть на вівсянку яйце, посоліть і поперчіть за смаком, а зверху натріть ще трохи пармезану. Прикрасьте зеленню чи шматочками авокадо.

Раніше ми писали про те, як приготувати стрипси з кабачків.

Джерело: Gazeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин