Вівсянка з пармезаном та авокадо: звучить незвично, але вам сподобається
Просте приготування і велика поживна цінність

Вівсянка з пармезаном та авокадо: звучить незвично, але вам сподобається/Фото: gazeta.ua
Спробуйте вівсянку з пармезаном, яйцем та авокадо на сніданок. Ця страва дуже ситна і небанальна.
Що треба:
- М'ясний бульйон - 1 стакан
- Пластівці вівсяні - ½ стакани
- Пармезан - ¼ стакани
- Яйця курячі - 1 шт.
- Сіль за смаком
- Чорний перець за смаком
- Авокадо - 1 шт.
Приготування:
У невеликій каструлі на середньому вогні доведіть бульйон до кипіння. Додайте вівсяні пластівці та зменшіть вогонь, помішуючи. Варіть 6-8 хвилин, або поки рідина повністю не вбереться, а овес не стане м'яким. Всипати тертий сир. Поки вариться вівсянка, зварити яйце пашот або некруто.
Для подачі на стіл викладіть на вівсянку яйце, посоліть і поперчіть за смаком, а зверху натріть ще трохи пармезану. Прикрасьте зеленню чи шматочками авокадо.
Раніше ми писали про те, як приготувати стрипси з кабачків.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!