Топовий смешбургер: швидкий рецепт від Джеймі Олівера
Після цього рецепту бургеру у ресторанах вам здаватимуться не такими смачними
Рецепт смешбургера від Джеймі Олівера/Фото: KamranAydinov/Freepik
Бургер – улюблена страва мільйонів, завдяки простоті приготування та смаку, який нікого не залишає байдужим. Один з найвідоміших шефкухарів світу Джеймі Олівер поділився власним простим рецептом смешбургера. Це той випадок, коли ідеальне можна зробити ще кращим.
Інгредієнти
- ¼ невеликої цибулини
- оливкова олія
- 125 грамів яловичого фаршу
- 1 чайна ложка приправи "Каджун"
- 1 булочка для гамбургера
- кетчуп
- 2 корнішони
- Американська гірчиця (для подачі)
- 1 помідор
- 1 жменя різного салатного листя
Спосіб приготування
- Почистьте та наріжте цибулю кружальцями максимально тонко, потім розділіть їх кільця і обсмажте на великій сковороді з 1 столовою ложкою оливкової олії кілька хвилин, регулярно помішуючи, потім відсуньте на один бік сковороди.
- Зімніть м’ясний фарш у грубу котлету товщиною приблизно 5 мм і розміром трохи більше, ніж ваша булочка, і викладіть на сковорідку. Приправте чорним перцем і приправою "Каджун", потім посипте котлету кільцями цибулі та постарайтеся втиснути цибулю в м'ясо.
- Готуйте по 2 хвилини з кожного боку або до готовності. Підсмажте половинки булочки протягом хвилини.
- Намажте основу булочки кетчупом, покладіть котлету зверху, наріжте скибочками 1 корнішон та покладіть зверху, полийте гірчицею на свій смак і накрийте верхівкою булочки.
- Наріжте помідор та корнішон, що залишилися, щоб подати збоку з листям салату, або помістіть всередину булочки, як вам більше подобається. Смачного!
Ікра з баклажанів: смачно, якщо намастити на свіженький хлібчик.
Джерело:
Джеймі Олівер
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ