ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачніші, ніж магазинні: найшвидший рецепт маринованих печериць

Рецепти 14:30 - 11 січня 2025

Універсальний рецепт приготування печериць

Смачніші, ніж магазинні: найшвидший рецепт маринованих печериць

Рецепт маринованих печериць/Фото: istockphoto

Пропонуємо вам приготувати мариновані печериці швидким способом, зайняті господині точно будуть у захваті. За бажанням можна додати будь-які спеції, але будьте акуратні з пропорціями. До речі, найкраще залишити печериці маринуватися на ніч.

Інгредієнти:

  • Печериці - 400 г;
  • Вода - 50 г;
  • Олія рослинна - 50 г;
  • Сіль - трохи більше ніж 1 ч. л;
  • Цукор - 1 ч. л.;
  • Оцет 6-9% - 2 ст. л;
  • Лавровий лист - 2 шт;
  • Перець горошком - 10 шт;
  • Часник - 3 зубчики.

Гриби потрібно почистити. Можна це зробити борошном: засипте 1-2 ложки борошна до грибів, добре потрясіть, промийте і готово.

Якщо у вас великі печериці, то краще розрізати їх навпіл.

Для маринаду змішайте воду, олію, сіль, оцет, часник і спеції в каструлі.

Додайте до маринаду гриби, поставте на вогонь і варіть 10 хвилин.

Після охолодження перекладіть печериці в банку, накрийте кришкою і поставте в холодильник.

Подавати можна з нарізаною цибулею та зеленню. Смачного!

Міні піци, піцетти або просто піца: дуже просто і класично.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин