Сирні коржики з дитинства: згадайте цей смак...
Покроковий рецепт приготування Сирні коржики з дитинства

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Сирні коржики з дитинства. Цей смак… памʼятаєте? Зберігайте рецепт і готуйте на здоровʼя!
Що треба:
- сир кисломолочний - 220 г;
- масло - 75 г;
- цукрова пудра - 200 г;
- борошно - 300-330 г;
- яйця - 1 шт (+ 1 для змащування);
- розпушувач - 10 г;
- сіль - дрібка.
Приготування:
В миску кладемо масло кімнатної температури, додаємо кисломолочний сир, цукрову пудру, яйце та дрібку солі. Перемішуємо.
...Я перебила блендером, але шматочки сиру маленькі таки лишила.
Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і замішуємо тісто. Борошно додавайте поступово, можливо піде менше, щоб не забити тісто. Сильно не місимо, аби все обʼєдналося і зібралося до купи. Розкачати, і сформувати коржі як показала у відео. Зробити вилкою узор, змастити збитим яйцем і випікати в розігрітій духовці 170 градусів - 25-30 хв. Смачного.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!