ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Гуляш: Приготуємо страву угорської кухні

Рецепти 18:32 - 24 січня 2025

Покроковий рецепт приготування Гуляш

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Гуляш. Приготуємо страву угорської кухні.

Інгредієнти:

  • яловичина - 1 кг;
  • цибуля - 1-2 шт;
  • масло, олія;
  • борошно - 1,5 ст.л;
  • томатна паста - 3 ст.л;
  • вода - 800-1000 мл;
  • сіль, перець - за смаком;
  • лавровий листок - 2-3 шт;
  • зелень (петрушка) - пучок.

Приготування:

На сковорідку кладемо масло і додаємо олію. Додаємо подрібнену цибулю і обсмажуємо до мʼякості.

Додаємо мʼясо нарізане невеликими шматками і смажимо протягом 20 хв.

Підсипаємо борошно, перемішуємо і ще смажимо 5 хв., а далі заливаємо томатною пастою розведеною з водою.

За смаком додаємо сіль, перець, лавровий листок, накриваємо кришкою і тушкуємо на малому вогні 1,5 години періодично помішуючи.

Знімаємо з плити, посипаємо нарізаною зеленню і смакуємо з гарніром. Смачного

Шакшука: на сніданок, обід чи вечерю.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин