Гуляш: Приготуємо страву угорської кухні
Покроковий рецепт приготування Гуляш

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Гуляш. Приготуємо страву угорської кухні.
Інгредієнти:
- яловичина - 1 кг;
- цибуля - 1-2 шт;
- масло, олія;
- борошно - 1,5 ст.л;
- томатна паста - 3 ст.л;
- вода - 800-1000 мл;
- сіль, перець - за смаком;
- лавровий листок - 2-3 шт;
- зелень (петрушка) - пучок.
Приготування:
На сковорідку кладемо масло і додаємо олію. Додаємо подрібнену цибулю і обсмажуємо до мʼякості.
Додаємо мʼясо нарізане невеликими шматками і смажимо протягом 20 хв.
Підсипаємо борошно, перемішуємо і ще смажимо 5 хв., а далі заливаємо томатною пастою розведеною з водою.
За смаком додаємо сіль, перець, лавровий листок, накриваємо кришкою і тушкуємо на малому вогні 1,5 години періодично помішуючи.
Знімаємо з плити, посипаємо нарізаною зеленню і смакуємо з гарніром. Смачного
Джерело:
cook_julija_simonchuk
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні