Котлети по-київськи: класичний покроковий рецепт

Рецепти 08:16 - 27 вересня 2021

Для приготування цієї страви вам знадобляться прості інгредієнти

Котлети

Фото: Рinterest/Автор: photorecept

Котлети по-київськи - це блюдо, яке готувється з відбивного курячого філе, в яке загорнуто шматочок вершкового масла. Коли з'явилися ці котлети невідомо, навколо цього рецепта зібралася велика кількість легенд. Редакція Meta.ua підготувала покроковий класичний рецепт котлет по-київськи.

Інгредієнти:

  • Філе куряче - 2 кг;
  • Вершкове масло - 250-300 г;
  • Яйця - 3 шт;
  • Кріп - 50 г;
  • Панірувальні сухарі;
  • Борошно;
  • Сіль і перець за смаком.

Приготування:

Крок 1. Розм'якшене вершкове масло, змішайте з кропом і приберіть у морозильну камеру на пів години.

Крок 2. Куряче філе розріжте і відбийте. Після його необхідно посолити та поперчити.

Крок 3. Дістаньте застигле масло з кропом, наріжте на невеликі шматочки. Викладіть шматочок в філе і загорніть. Сформуйте котлетки та відправте у морозильну камеру на пів години.

Крок 3. Збийте яйця з сіллю, підготуйте борошно та панірувальні сухарі.

Крок 4. Обваляйте котлети спочатку в борошні, потім в яйці та в панірувальних сухарях (по 2 рази, кожну котлетку).

Крок 5. Обсмажте на розігрітій олії до апетитної скоринки. Обсмажені котлети перекладіть у форму для запікання та відправити в духовку, розігріту до 200 градусів на 10 хвилин.

Котлети по-київськи готові! Смачного!

Раніше ми поділилися рецептом кулішу.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
0 коментарів