Крабова Петті: закусочний рулет, який підкорить усіх і одразу
Рецепт рулету з лаваша за 5 хвилин, який розмітають ваші гості першим

Закусочний рулет із лаваша/Фото: focus
Шикарний і дуже смачний крабовий рулет. Закуска, яку точно змітають першою зі столу. Приготувавши такий рулет, багато ваших гостей проситимуть рецепт.
Інгредієнти:
- Лаваш - 1 упаковка
- Яйця - 4 штуки
- Огірки - 2 штуки
- Крабові палички - 1 упаковка
- Плавлений сирок - 3 штуки
- Соус тартар або цезар
1. Лаваш дістаємо з пакета, розділяємо на 2 рівні частини. Змастити 1 аркуш лаваша соусом Цезар або Тартар.
2. Натерти на дрібній тертці 3 плавлених сирка і посипати лаваш.
3. Натерти на дрібній тертці крабові палички. Крабові палички мають бути не заморожені. Можна вибрати крабове м'ясо, все залежить від вашого бюджету.
4. Також яйця відварити до готовності, вони мають бути зварені круто. Остудити та почистити. Натерти на тертці.
5. Викласти на плавлений сирок крабові палички, наступним шаром яйця.
Накрити другим шаром лаваша. Знову змастити соусом. Натерти на тертці 2 огірки і посипати лаваш.
7. Усе акуратно згорнути в рулет. Можна упакувати в харчову плівку і відправити в холодильник на 60 хвилин, потім порційно нарізати. Можна відразу рулет із лаваша з крабовими паличками порізати і подавати до столу порційно.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!