Легка та смачна вечеря: курячі гомілки з рисом та овочами
Усього 40 хвилин і ідеальна вечеря на вашому столі

Курячі гомілки з рисом та овочами/Фото: AI
Ця проста, але смачна страва підходить для вечері, коли хочеться приготувати щось швидке та ситне. Завдяки курячим гомілкам, рису та свіжим овочам, ви отримаєте збалансовану та ароматну страву, яка не потребує багато часу на приготування.
Інгредієнти:
- 6 курячих гомілок або четвертинок.
- 1 цибулина.
- 1 болгарський перець.
- 1 морква.
- 3 зубчики часнику.
- Приправи: паприка, сушений часник, сіль, перець.
- 50 мл олії.
- 600 мл кип'ятку.
- 300 грамів рису (промити).
- Зелень для прикраси.
Приготування:
- Маринування гомілок. Змішати сіль, перець, сушений часник, паприку та олію. Обмазати гомілки і дати їм настоятися кілька хвилин.
- Овочі. Помити овочі, порізати їх великими шматочками. Розігріти духовку до 200°C, влити олію на деко, викласти овочі і гомілки, і запікати все разом протягом 40 хвилин.
- Рис.Промити рис і викласти його на майже готові гомілки. Залити кип’ятком, посолити, накрити фольгою та відправити ще на 20 хвилин в духовку.
- Фініш. Після завершення часу вимкнути духовку і залишити страву на 10 хвилин для відпочинку.
- Перед подачею посипати зелень.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні