ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

10 хвилин, і ви куштуєте смачнензу рибку: простий рецепт приготування тріски

Рецепти 10:26 - 28 січня 2025

Готується на сковороді, а смакує наче з гриля

10 хвилин, і ви куштуєте смачнензу рибку: простий рецепт приготування тріски

Швидкий рецепт смаженої тріски/Фото: Pinterest

Смажена тріска – це класика, яка ніколи не виходить із моди. Ніжне, соковите філе з хрусткою золотистою скоринкою ідеально пасує до легкої вечері чи сімейного обіду. Готується швидко, а результат завжди вражає – проста страва, яка підкорить навіть гурманів!

Інгредієнти (2 порції)

  • 1 чайна ложка копченої паприки
  • ½ чайної ложки солі
  • ¼ чайної ложки сушеного часнику
  • ¼ чайна ложка сушеної цибулі
  • ⅛ чайної ложки салери (спеції)
  • 2 сухі філе тріски
  • 1 столова ложка масла
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 2 чайні ложки подрібнені петрушки (необов’язково)

Спосіб приготування

  1. Додайте копчену паприку, сіль, часниковий порошок, цибулевий порошок і селеру до миски. Перемішайте, щоб спеції розподілилися рівномірно. Приправлені філе тріски з усіх боків і покладіть на тарілку.
  2. Розтопіть масло в сковороді на середньому вогні і обсмажте тріску 3 хвилини з одного боку.
  3. Переверніть філе, додайте лимонний сік і обсмажте до тих пір, поки тріска легко не розпадатиметься під виделкою, це десь ще 2 хвилини. Смачного!

Спробуйте також: Крабова Петті: закусочний рулет, який підкорить усіх і одразу.

Джерело: All recipes

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин