10 хвилин, і ви куштуєте смачнензу рибку: простий рецепт приготування тріски
Готується на сковороді, а смакує наче з гриля

Швидкий рецепт смаженої тріски/Фото: Pinterest
Смажена тріска – це класика, яка ніколи не виходить із моди. Ніжне, соковите філе з хрусткою золотистою скоринкою ідеально пасує до легкої вечері чи сімейного обіду. Готується швидко, а результат завжди вражає – проста страва, яка підкорить навіть гурманів!
Інгредієнти (2 порції)
- 1 чайна ложка копченої паприки
- ½ чайної ложки солі
- ¼ чайної ложки сушеного часнику
- ¼ чайна ложка сушеної цибулі
- ⅛ чайної ложки салери (спеції)
- 2 сухі філе тріски
- 1 столова ложка масла
- 1 столова ложка лимонного соку
- 2 чайні ложки подрібнені петрушки (необов’язково)
Спосіб приготування
- Додайте копчену паприку, сіль, часниковий порошок, цибулевий порошок і селеру до миски. Перемішайте, щоб спеції розподілилися рівномірно. Приправлені філе тріски з усіх боків і покладіть на тарілку.
- Розтопіть масло в сковороді на середньому вогні і обсмажте тріску 3 хвилини з одного боку.
- Переверніть філе, додайте лимонний сік і обсмажте до тих пір, поки тріска легко не розпадатиметься під виделкою, це десь ще 2 хвилини. Смачного!
Спробуйте також: Крабова Петті: закусочний рулет, який підкорить усіх і одразу.
Джерело:
All recipes
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні