Суп із броколі та сиру чедер: вершковий смак закохає в себе
Ця страва має дуже насичений смак

Фото: pexels
Ніжні і при цьому насичені супчики неможливо не любити. Варіант із броколі з чедером стане вашим улюбленим. Він зігріває, насичує та вражає своєю вершковою консистенцією.
Що треба:
- масло вершкове -1 ст. л.
- цибуля -1 шт.
- часник - 2 зубки
- морква - 1 шт.
- борошно - 2 ст. л.
- бульйон курячий - 2 скл.
- сіль
- перець
- паприка копчена - 1/2 ст. л.
- броколі
- молоко - 1 скл.
- чедер
Приготування:
У великій каструлі розігрійте вершкове масло на середньому вогні. Щойно воно розтане, додайте нарізану цибулю та обсмажуйте її протягом 2-3 хвилин, доки вона не стане прозорою. Коли цибуля отримає легкий золотавий відтінок, додайте подрібнений часник. Пасеруйте ще хвилину, щоб розкрити аромат, після чого додайте терту моркву й борошно. Добре перемішайте, щоб усі інгредієнти з’єдналися.
Влийте курячий бульйон, додайте сіль, перець і копчену паприку. Варіть ще кілька хвилин. Додайте нарізану броколі та влийте молоко. Добре перемішайте, щоб інгредієнти рівномірно розподілилися. До цієї суміші додайте подрібнений чедер. Продовжуйте варити на слабкому вогні протягом 5-7 хвилин, доки броколі не стане м’якою, а сир не розплавиться, створюючи кремову текстуру.
Перемішайте суп до однорідної консистенції. Якщо вам подобається суп-пюре, можна скористатися блендером, але це необов’язково, адже шматочки броколі додають текстурної насолоди.
Розлийте суп до тарілок, прикрасьте дрібкою тертого сиру чи шматочками хрумкого хліба. Насолоджуйтеся вершковим смаком і ніжною текстурою цього витвору кулінарного мистецтва.
Раніше ми писали про те, як приготувати піцу на хлібі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!