ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Дуже хрустко, суперсмачно: рецепт рибки в паніровці

Рецепти 09:51 - 29 січня 2025

Ідеальний рецепт для вечері: готується швидко, а смакує як у ресторані

Дуже хрустко, суперсмачно: рецепт рибки в паніровці

Рецепт риби в паніровці/Фото: Racool_studio/Freepik

Якщо хочеш приготувати рибу так, щоб навіть ті, хто її не любить, просили добавку – цей рецепт саме для тебе! Хрустка, золотиста скоринка, ніжне та соковите філе всередині – ідеальне поєднання для швидкої та смачної вечері. Готуй за цим простим рецептом, і результат тебе точно не розчарує!

Інгредієнти:

  • 500 г рибного філе (тріска, хек, пангасіус)
  • 2 яйця
  • 100 г борошна
  • 150 г панірувальних сухарів
  • Сіль, перець (на свій смак)
  • ½ ч. л. паприки (за бажанням)
  • Олія для смаження

Приготування:

  1. Наріж рибу порційними шматками, посоли, поперчи, додай паприку.
  2. Обваляй кожен шматок у борошні.
  3. Вмочи у збиті яйця.
  4. Обкачай у панірувальних сухарях, злегка притискаючи, щоб паніровка добре трималася.
  5. Обсмаж на середньому вогні у розігрітій олії по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
  6. Виклади на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
  7. Подавай зі соусом (наприклад, часниковим або тартар) та овочами. Смачного!

Також спробуйте рецепт популярної турецької страви з картоплею, зеленню та сиром.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин