Дуже хрустко, суперсмачно: рецепт рибки в паніровці
Ідеальний рецепт для вечері: готується швидко, а смакує як у ресторані

Рецепт риби в паніровці/Фото: Racool_studio/Freepik
Якщо хочеш приготувати рибу так, щоб навіть ті, хто її не любить, просили добавку – цей рецепт саме для тебе! Хрустка, золотиста скоринка, ніжне та соковите філе всередині – ідеальне поєднання для швидкої та смачної вечері. Готуй за цим простим рецептом, і результат тебе точно не розчарує!
Інгредієнти:
- 500 г рибного філе (тріска, хек, пангасіус)
- 2 яйця
- 100 г борошна
- 150 г панірувальних сухарів
- Сіль, перець (на свій смак)
- ½ ч. л. паприки (за бажанням)
- Олія для смаження
Приготування:
- Наріж рибу порційними шматками, посоли, поперчи, додай паприку.
- Обваляй кожен шматок у борошні.
- Вмочи у збиті яйця.
- Обкачай у панірувальних сухарях, злегка притискаючи, щоб паніровка добре трималася.
- Обсмаж на середньому вогні у розігрітій олії по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
- Виклади на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.
- Подавай зі соусом (наприклад, часниковим або тартар) та овочами. Смачного!
Також спробуйте рецепт популярної турецької страви з картоплею, зеленню та сиром.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні