Вийдуть із першого разу: рецепт рогаликів нашвидкоруч
Дуже вдалий рецепт тіста з яким рогалики вийдуть навіть у новачків

Найпростіший і найкращий рецепт рогаликів/Фото: Instagram zhuravlina_cooking
Одне з улюблених ласощів дитинства - це рогалики з повидлом, посипані цукровою пудрою. Вони завжди були такими м'якими та чудово підходили до чаю чи молока.
Футблогерка поділилася найпростішим рецептом рогаликів, які вийдуть з першого разу навіть у новачків.
Рецепт рогаликів: інгредієнти
- маргарин або вершкове масло - 200 гр
- сметана - 200 гр
- цукор - 100 гр
- борошно - 500 гр
- сода - 1/2 ч.л.
- оцет - 1 ч.л.
- джем, повидло, мак, згущене молоко або шоколад
Спосіб приготування рогаликів:
- Маргарин або вершкове масло розтопити. Влити в глибоку миску. Додати сметану та перемішати.
- Додати соду гашену оцтом, перемішати та додати цукор, знову перемішати.
- Додати борошно 1/2 частину та перемішати вінчиком. Далі додати решту борошна, вмішіти ложкою, а потім вимішати на поверхності присипаною борошном пару хвилин. Тісто має вийти еластичне і не липнути до рук.
- Тісто розділити на 5 рівних частин приблизно вагою по 200 грам. Кожний шматочок розкатати в коло товщиною 1-2 мм і розділити на 8 рівних частин.
- На кожний трикутник викласти начинку, завернути як на відео. Кожну заготовку занурити в цукор та викласти на деко встелене пергаментом. Випікати при температурі 180 градусів 20-25 хвилин (орієнтуйтесь на власну духовку).
- Виймати рогалики гарячими з духовки і перекласти на тарілку.
Пропонуємо також приготувати чизкейк без випікання з ягодами.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні