ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Вийдуть із першого разу: рецепт рогаликів нашвидкоруч

Рецепти 11:27 - 29 січня 2025

Дуже вдалий рецепт тіста з яким рогалики вийдуть навіть у новачків

Найпростіший і найкращий рецепт рогаликів/Фото: Instagram zhuravlina_cooking

Найпростіший і найкращий рецепт рогаликів/Фото: Instagram zhuravlina_cooking

Одне з улюблених ласощів дитинства - це рогалики з повидлом, посипані цукровою пудрою. Вони завжди були такими м'якими та чудово підходили до чаю чи молока.

Футблогерка поділилася найпростішим рецептом рогаликів, які вийдуть з першого разу навіть у новачків.

Рецепт рогаликів: інгредієнти

  • маргарин або вершкове масло - 200 гр
  • сметана - 200 гр
  • цукор - 100 гр
  • борошно - 500 гр
  • сода - 1/2 ч.л.
  • оцет - 1 ч.л.
  • джем, повидло, мак, згущене молоко або шоколад

Спосіб приготування рогаликів:

  1. Маргарин або вершкове масло розтопити. Влити в глибоку миску. Додати сметану та перемішати.
  2. Додати соду гашену оцтом, перемішати та додати цукор, знову перемішати.
  3. Додати борошно 1/2 частину та перемішати вінчиком. Далі додати решту борошна, вмішіти ложкою, а потім вимішати на поверхності присипаною борошном пару хвилин. Тісто має вийти еластичне і не липнути до рук.
  4. Тісто розділити на 5 рівних частин приблизно вагою по 200 грам. Кожний шматочок розкатати в коло товщиною 1-2 мм і розділити на 8 рівних частин.
  5. На кожний трикутник викласти начинку, завернути як на відео. Кожну заготовку занурити в цукор та викласти на деко встелене пергаментом. Випікати при температурі 180 градусів 20-25 хвилин (орієнтуйтесь на власну духовку).
  6. Виймати рогалики гарячими з духовки і перекласти на тарілку.

Пропонуємо також приготувати чизкейк без випікання з ягодами.

Джерело:

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин