Синабони: Найсмачніші булочки в житті
Покроковий рецепт приготування Синабони

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Синабони. Найсмачніші булочки в житті.
Що треба:
- борошно - 400-470 г;
- дріжджі - 21 г.пресовані (або 7 г сухі);
- масло - 75 г;
- молоко - 200 мл;
- цукор - 75 г;
- яйця - 2 шт;
Начинка:
- кориця - 15 г;
- цукор - 120 г;
- масло - 90 г.
Глазур:
- вершковий сир - 200 г;
- цукрова пудра - 100 г;
Приготування:
В мисці перетираємо дріжджі з цукром, додаємо тепле (не гаряче) молоко. Перемішуємо, накриваємо харч.плівкою і відставляємо на 15 хв до утворення «шапки».
До цієї маси додаємо яйця, розтоплене масло і поступово просіяне борошно замішуючи. Якщо вимішуєте, але тісто липне, вмочіть руки в олію і вимішуйте далі.
Ставимо тісто в тепле місце на підйом, щоб збільшилося в 2-3 рази.
Далі тісто обминаємо, розкачуємо в пласт не більше 5 мм. товщиною. Змащуємо маслом кімнатної температури, посипаємо цукром з корицею, закручуємо в рулет і розрізаємо на 10-12 частин.
Кладемо в форму, даємо ще підійти і випікаємо при температурі 180 градусів - 25-30 хв. Гарячі булочки змащуємо змішаним вершковим сиром та пудрою. Смачного
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!