ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смажена куряча печінка: м’яка та ароматна

Рецепти 10:36 - 31 січня 2025

Ми розкажемо, які спеції додати

Смажена куряча печінка: м’яка та ароматна

Фото: pexels

Смажена куряча печінка може бути м’якою та ароматною. Для цього потрібно притримуватися технології приготування та додати підходящі спеції.

Що треба:

  • упаковка курячої печінки;
  • три цибулини;
  • два зубчики часнику;
  • чотири столові ложки сметани;
  • дві столові ложки води;
  • одну чайну ложку гірчиці;
  • спеції (розмарин, куркума).

Приготування:

Нарізаємо печінку на шматочки та видаляємо все зайве. Відкидаємо її на друшляк і промиваємо. Коли стече вся вода, помістіть субпродукти в миску та залийте окропом. Залишаємо на три хвилини і в цей час нарізаємо цибулини на тонкі півкільця. Обсмажуємо їх до м'якості та золотистості, приправляємо за смаком, додаємо дрібно порізаний часник і готуємо ще трохи.

З печінки зливаємо рідину і поміщаємо субпродукти в сковорідку. Тушкуємо близько п'яти хвилин, накривши кришкою. Змішуємо сметану та гірчицю. Якщо соус буде занадто густим, то розбавляємо водою.

Переливаємо його на сковорідку і доводимо до кипіння. Після цього зменшуємо вогонь до мінімуму й тушкуємо ще близько десяти хвилин. Коли страва приготується, спробуйте її на смак і за потреби додатково приправте.

Раніше ми писали, як приготувати суп із броколі та сиру чедер.

Джерело: УНІАН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин