Смажена куряча печінка: м’яка та ароматна
Ми розкажемо, які спеції додати

Фото: pexels
Смажена куряча печінка може бути м’якою та ароматною. Для цього потрібно притримуватися технології приготування та додати підходящі спеції.
Що треба:
- упаковка курячої печінки;
- три цибулини;
- два зубчики часнику;
- чотири столові ложки сметани;
- дві столові ложки води;
- одну чайну ложку гірчиці;
- спеції (розмарин, куркума).
Приготування:
Нарізаємо печінку на шматочки та видаляємо все зайве. Відкидаємо її на друшляк і промиваємо. Коли стече вся вода, помістіть субпродукти в миску та залийте окропом. Залишаємо на три хвилини і в цей час нарізаємо цибулини на тонкі півкільця. Обсмажуємо їх до м'якості та золотистості, приправляємо за смаком, додаємо дрібно порізаний часник і готуємо ще трохи.
З печінки зливаємо рідину і поміщаємо субпродукти в сковорідку. Тушкуємо близько п'яти хвилин, накривши кришкою. Змішуємо сметану та гірчицю. Якщо соус буде занадто густим, то розбавляємо водою.
Переливаємо його на сковорідку і доводимо до кипіння. Після цього зменшуємо вогонь до мінімуму й тушкуємо ще близько десяти хвилин. Коли страва приготується, спробуйте її на смак і за потреби додатково приправте.
Раніше ми писали, як приготувати суп із броколі та сиру чедер.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!