Приголомшливий рецепт пирога: потрібна 1 упаковка тіста Філо
Пиріг, який вийде у всіх

Смачний рецепт із тіста Філо/Фото: Depositphotos
Готуємо дуже смачний пиріг із тіста Філо. Справжнє захоплення отримають ваші гості. Пиріг із тіста Філо готувати дуже просто, і начинки підходять будь-які. Просто один раз спробуйте, і такий рецепт стане вашим улюбленим.
Вам потрібно для Форми 22 см:
- Тісто Філо - 1 пачка або 9 листків
- Фарш асорті - 400 гр
- Цибуля - 1 шт
- Сіль
- Масло 70 гр
- Твердий сир - 100 гр
- Яйця - 1 шт
- Кунжут або насіння льону
Важливо! Цей рецепт призначений для форми розміром 22 см. Якщо у вас форма більша, то тіста Філо має бути більше.
Якщо форма діаметром 18 см, то розраховуйте на 6-7 аркушів тіста Філо.
Готуємо начинку для пирога з тіста Філо. Перекрутити або купити готовий фарш, додати цибулю і сіль за смаком, добре перемішати.
Дно форми для пирога з тіста Філо застелити обов'язково пергаментним папером або папером для випічки.
Тісто Філо попередньо дістаньте з морозилки та холодильника і розділіть на 9 частин.
На дно форми викласти 1 шар тіста Філо, пігорнути бога.
Викласти частину фаршу і розподілити по формі, загорнути краї.
Розтопити вершкове масло і змастити лист тіста Філо маслом.
Далі викласти другий шар тіста Філо, знову додаємо начинку з фаршу.
Наступні 4 листи тіста Філо повторюємо також із начинкою з фаршу.
Далі натерти на крупній тертці сир. І на наступні 3 листи тіста Філо по черзі посипаємо пиріг сиром.
Обов'язково кожен шар тіста змащуємо вершковим маслом.
Коли пиріг із тіста Філо з м'ясом зібрали, збити 1 яйце і рясно змастити наш пиріг. Посипати кунжутом або насінням льону.
Розігріти попередньо духовку до 180 градусів, випікати пиріг із тіста Філо 25 хвилин, далі збільшити до 200 градусів і випікати пиріг ще 20 хвилин.
Шикарний і дуже смачний рецепт пирога з тіста Філо готовий.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!