Справжні італійські аранчіні з рисом, фаршем і сиром: хрустка насолода для гурманів
Приготуйте аранчіні за рецептом, який підкорить будь-якого гурмана!

Італійські аранчіні/Фото: Bing
Аранчіні — це класична італійська страва, що поєднує в собі хрустку паніровку та ніжну серцевину з рисом і начинкою. Ці смачні кульки виготовляються з рису, смаженого фаршу та сиру, а потім смажаться до золотистої скоринки. Це ідеальна закуска або основна страва для будь-якого святкового столу чи вечірки. Вони не лише надзвичайно смачні, а й завжди вражають своїм виглядом та смаком.
Інгредієнти на 10-12 шт:
- 250 г рису.
- 250 г фаршу.
- 4 яйця (2 у рис і 2 на смаження).
- 1 цибулина.
- 2-3 зубчики часнику.
- 2-3 ст. л. томатного соусу.
- 100 грамів твердого сиру.
- 100 грамів панірувальних сухарів.
- 100 грамів борошна.
- Шафран, сіль, перець.
- Зелень за бажанням.
Приготування:
- Відварюємо рис: на одну склянку рису — дві склянки води. Обов'язково підсолити та додати шафран для кольору та аромату.
- Смажимо дрібно нарізану цибулю та часник, додаємо фарш і томатний соус, приправляємо сіллю та перцем. Тушкуємо до того, як рідина випарується.
- В гарячий рис додаємо натертий сир, два яйця, добре перемішуємо і даємо охолонути.
- Формуємо кульки середнього розміру, обвалюємо їх у борошні, потім в яйцях та панірувальних сухарях.
- Смажимо аранчіні в великій кількості олії до золотистої скоринки, не забуваючи робити кульки середніми, щоб вони добре просмажились всередині.
Суп з цвітною капустою: зимовий заряд вітамінів і мінералів.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні