ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Справжні італійські аранчіні з рисом, фаршем і сиром: хрустка насолода для гурманів

Рецепти 13:43 - 01 лютого 2025

Приготуйте аранчіні за рецептом, який підкорить будь-якого гурмана!

Справжні італійські аранчіні з рисом, фаршем і сиром: хрустка насолода для гурманів

Італійські аранчіні/Фото: Bing

Аранчіні — це класична італійська страва, що поєднує в собі хрустку паніровку та ніжну серцевину з рисом і начинкою. Ці смачні кульки виготовляються з рису, смаженого фаршу та сиру, а потім смажаться до золотистої скоринки. Це ідеальна закуска або основна страва для будь-якого святкового столу чи вечірки. Вони не лише надзвичайно смачні, а й завжди вражають своїм виглядом та смаком.

Інгредієнти на 10-12 шт:

  • 250 г рису.
  • 250 г фаршу.
  • 4 яйця (2 у рис і 2 на смаження).
  • 1 цибулина.
  • 2-3 зубчики часнику.
  • 2-3 ст. л. томатного соусу.
  • 100 грамів твердого сиру.
  • 100 грамів панірувальних сухарів.
  • 100 грамів борошна.
  • Шафран, сіль, перець.
  • Зелень за бажанням.

Приготування:

  1. Відварюємо рис: на одну склянку рису — дві склянки води. Обов'язково підсолити та додати шафран для кольору та аромату.
  2. Смажимо дрібно нарізану цибулю та часник, додаємо фарш і томатний соус, приправляємо сіллю та перцем. Тушкуємо до того, як рідина випарується.
  3. В гарячий рис додаємо натертий сир, два яйця, добре перемішуємо і даємо охолонути.
  4. Формуємо кульки середнього розміру, обвалюємо їх у борошні, потім в яйцях та панірувальних сухарях.
  5. Смажимо аранчіні в великій кількості олії до золотистої скоринки, не забуваючи робити кульки середніми, щоб вони добре просмажились всередині.

Суп з цвітною капустою: зимовий заряд вітамінів і мінералів.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин