Яйця, запечені в помідорах: ідея для сніданку
Під час запікання томати набувають м’якої текстури та концентрують свій природний солодкуватий смак, а яйце всередині стає ніжним і соковитим

Яйця, запечені з помідорами / Фото: instagram.com
Аромат спецій розкриває глибину смаку, а свіжа зелень додає легкості та яскравих ноток.
Простота приготування робить цю страву універсальною: її можна подати як сніданок, легку вечерю або оригінальну закуску на святковий стіл.
Особливо смачно поєднується з хрустким багетом або шматочком ароматного житнього хліба.
Ідеальний варіант для тих, хто любить яскраві, корисні та естетично привабливі страви.
Інгредієнти
- Помідори, яйця – по 3 шт.
- Зелена цибуля, сіль, перець, спеції – на смак
Спосіб приготування
- Нагріти духовку до 190 градусів. Зрізати капелюшки у помідорів. Ложкою прибрати серцевину і насіння.
- Деко застелити папером для випічки. Викласти помідори на деко. У кожен вбити яйце.
- Додати спеції. Випікати 25-30 хвилин за 180 градусів. Прикрасити зеленню.
Також приготуйте пиріг з лососем і картоплею.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!