Пиріжки з листкового тіста з помідорами
Подавайте гарячими, щоб насолодитися тягучістю сиру та ніжною текстурою помідорів

Пиріжки з листкового тіста з томатами / Фото: tiktok.com
Хрустка основа з ніжного листкового тіста контрастує з тягучим сиром, який плавиться, огортаючи солодкуваті томати.
Сушені італійські трави додають пряного аромату, а свіжий базилік дарує яскраву літню нотку.
Ця страва — ідеальний варіант для швидкого сніданку, легкої закуски або вишуканого аперитиву.
Вона виглядає так ефектно, що створює враження ресторанної подачі, а готується всього за кілька хвилин.
Інгредієнти
- Листкове бездріжджове тісто – упаковка
- Сир чедер – 200 г сиру
- Чері – 400 г
- Базилік – 1 пучок
- Сіль, перець – на смак
- Італійські трави – на смак
Спосіб приготування
- Листкове тісто розморозити за кімнатної температури.
- Розрізати тісто на квадрати і зробити бортики.
- Сир чедер потерти на тертці, помідори чері розрізати навпіл.
- Посипати кожен шматочок тіста тертим сиром, зверху розкласти помідори чері.
- Посипати нарізаним базиліком, сіллю, перцем і сушеними травами.
- Випікати за 200 градусів приблизно 15-20 хвилин або до золотистого кольору.
Також спробуйте пиріг з лососем і картоплею.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні