ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Салат із грибами, куркою і яйцем: готується за пару хвилин

Рецепти 14:00 - 09 лютого 2025

Цей салат – чудова гра текстур і смаків, де кожен інгредієнт відіграє свою роль

Салат з куркою і грибами

Салат з куркою і грибами

Кремова текстура натурального йогурту, медова ніжність і кислинка лимонного соку об’єднуються в ідеальну заправку, яка підкреслює всі смаки й робить салат ще яскравішим.

А свіжа зелень додає останній штрих, наповнюючи страву ароматом.

Це не просто салат — це легкий, збалансований та елегантний варіант для обіду чи вечері, коли хочеться чогось особливого, але без зайвого клопоту.

Подавайте на подушці з салатного листя та насолоджуйтеся кожним шматочком!

Інгредієнти

  • гриби – 300 г;
  • консервована кукурудза – 1/2 б.;
  • огірок, цибуля, морква – по 1 шт.;
  • яйця – 3 шт.

Спосіб приготування

  1. Гриби ріжемо не дуже дрібно, обсмажуємо в невеликій кількості оливкової рафінованої олії. Солимо, перчимо. Відкидаємо на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.
  2. Подрібнимо цибулю, моркву, обсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору.
  3. Відварені яйця ріжемо на невеликі кубики. З кукурудзи зливаємо розсіл.
  4. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо салат, солимо за бажанням.
  5. Заправки для салату. Заправка 1: несолодкий йогурт або сметана, за бажанням змішані з часником і зеленню. Заправка 2: соєвий соус з оливковою олією 1:1.

Також приготуйте пиріг з лососем і картоплею.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин