ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Суп-пюре з авокадо: ідеально після ситного обіду

Рецепти 10:00 - 16 лютого 2025

Цей суп — ідеальне поєднання кремової текстури, легкої пікантності та яскравих смакових акцентів

Холодний суп з авокадо / Фото: tiktok.com

Холодний суп з авокадо / Фото: tiktok.com

Щоб смак супу був збалансованим, спочатку додайте мінімальну кількість лимонного соку, а потім відрегулюйте його на смак.

Червона цибуля додає пікантної нотки, але якщо хочете м’якший смак — замочіть її на кілька хвилин у холодній воді.

Гострий перець варто додавати обережно — він розкривається поступово, тому спробуйте суп через кілька хвилин після приготування.

Якщо хочеться ще більше пікантності, можна додати дрібку меленого кмину або часникового порошку.

Інгредієнти

  • Стигле маленьке авокадо, очищене – 1 шт.
  • Червона солодка цибуля, нарізана – 1 ст. л.
  • Лимонний сік – 1-2 ст. л.
  • Кінза або петрушка, порізана – 2 ст. л.
  • Кефір – 150 мл
  • Червоні сухі пластівці гострого перцю – 1/2 ч. л.
  • Сіль, перець

Спосіб приготування

  1. Скласти всі інгредієнти в кухонний комбайн або чашу блендера.
  2. Подрібнити до однорідної консистенції.
  3. Спробувати, за бажанням додати трохи більше лимонного соку.
  4. Якщо суп занадто густий, додати ще кефіру. Подавати суп охолодженим.

Також спробуйте пиріг з лососем і картоплею.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин