Суп-пюре з авокадо: ідеально після ситного обіду
Цей суп — ідеальне поєднання кремової текстури, легкої пікантності та яскравих смакових акцентів

Холодний суп з авокадо / Фото: tiktok.com
Щоб смак супу був збалансованим, спочатку додайте мінімальну кількість лимонного соку, а потім відрегулюйте його на смак.
Червона цибуля додає пікантної нотки, але якщо хочете м’якший смак — замочіть її на кілька хвилин у холодній воді.
Гострий перець варто додавати обережно — він розкривається поступово, тому спробуйте суп через кілька хвилин після приготування.
Якщо хочеться ще більше пікантності, можна додати дрібку меленого кмину або часникового порошку.
Інгредієнти
- Стигле маленьке авокадо, очищене – 1 шт.
- Червона солодка цибуля, нарізана – 1 ст. л.
- Лимонний сік – 1-2 ст. л.
- Кінза або петрушка, порізана – 2 ст. л.
- Кефір – 150 мл
- Червоні сухі пластівці гострого перцю – 1/2 ч. л.
- Сіль, перець
Спосіб приготування
- Скласти всі інгредієнти в кухонний комбайн або чашу блендера.
- Подрібнити до однорідної консистенції.
- Спробувати, за бажанням додати трохи більше лимонного соку.
- Якщо суп занадто густий, додати ще кефіру. Подавати суп охолодженим.
Також спробуйте пиріг з лососем і картоплею.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!