ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Такого ви ще точно не їли: полуничний суп з морозивом

Рецепти 14:00 - 16 лютого 2025

Вишуканий десерт, що поєднує яскравий ягідний смак, легку кислинку вина та ніжність ванільного морозива

Полуничний суп-пюре из морозивом / Фото: Depositphotos

Полуничний суп-пюре из морозивом / Фото: Depositphotos

Подаючи суп, важливо врахувати температуру: у теплому вигляді він має м’який смак, тоді як охолоджений чудово поєднується з кулькою ванільного морозива, яке поступово тане, створюючи кремову текстуру.

Для подачі прикрасьте суп свіжими ягодами та листочками м’яти — це не лише підкреслить аромат, а й зробить презентацію витонченою.

Цей десерт чудово підійде для завершення легкої вечері або стане ідеальним варіантом для романтичної подачі на двох.

Інгредієнти

  • 150 г полуниці
  • 50 мл червоного сухого вина
  • 30 г цукру
  • 30 г води
  • 50 г ванільного морозива

Спосіб приготування

  1. Полуницю помити, видалити чашолистки і нарізати.
  2. У сотейник влити вино, додати цукор, полуницю, воду і тушкувати все разом 5-7 хвилин.
  3. Перелити полуничний суп у тарілку, прикрасити м'ятою і нарізаними ягодами.
  4. Подавати теплим або холодним.

Раніше ми писали, як зробити чизкейк без випічки за 15 хвилин.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин