Такого ви ще точно не їли: полуничний суп з морозивом
Вишуканий десерт, що поєднує яскравий ягідний смак, легку кислинку вина та ніжність ванільного морозива

Полуничний суп-пюре из морозивом / Фото: Depositphotos
Подаючи суп, важливо врахувати температуру: у теплому вигляді він має м’який смак, тоді як охолоджений чудово поєднується з кулькою ванільного морозива, яке поступово тане, створюючи кремову текстуру.
Для подачі прикрасьте суп свіжими ягодами та листочками м’яти — це не лише підкреслить аромат, а й зробить презентацію витонченою.
Цей десерт чудово підійде для завершення легкої вечері або стане ідеальним варіантом для романтичної подачі на двох.
Інгредієнти
- 150 г полуниці
- 50 мл червоного сухого вина
- 30 г цукру
- 30 г води
- 50 г ванільного морозива
Спосіб приготування
- Полуницю помити, видалити чашолистки і нарізати.
- У сотейник влити вино, додати цукор, полуницю, воду і тушкувати все разом 5-7 хвилин.
- Перелити полуничний суп у тарілку, прикрасити м'ятою і нарізаними ягодами.
- Подавати теплим або холодним.
Раніше ми писали, як зробити чизкейк без випічки за 15 хвилин.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!