ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ідеальний для сніданку чи святкових бутербродів: домашній курячий паштет від Ектора Хіменеса-Браво

Рецепти 17:05 - 02 лютого 2025

Покроковий рецепт паштету з курячої печінки від зіркового шеф-кухаря

Рецепт домашнього паштету з курячої печінки

Рецепт домашнього паштету з курячої печінки / Фото: Bing

Цей паштет з курячої печінки неймовірно легкий та ніжний, а завдяки секретним інгредієнтам – ароматний та насичений. Приготуємо за допомогою рецепту від Ектора Хіменеса-Браво.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка — 700 г;
  • Вершки 30% — 100-200 г;
  • Яйця курячі — 1 шт;
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт;
  • Бренді — 50 г;
  • Чебрець — 2 гілочки;
  • Масло вершкове — 100+100 г.

Спосіб приготування:

  1. Печінку зачистити. Обсмажити до золотої скоринки. Додати спеції, перемішати. Влити бренді та фламбувати.
  2. Порізати цибулю пів кільцями та обсмажити до золотого кольору.
  3. В блендер помістити печінку, обсмажену цибулю, збити. Додати яйце, вершки, розтоплене масло.
  4. Суміш перетерти через сито.
  5. Застелити форму пергаментом та влити суміш.
  6. Зробити водяну баню та поставити паштет в духову шафу, розігріту до 120° на 40-60 хвилин.
  7. Після того, як дістали паштет, дати охолонути трохи і залити розтопленим вершковим маслом. Можна посипати зеленню.
  8. Поставити в холодильник.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом справжніх італійських аранчіні з рисом, фаршем і сиром: хрустка насолода для гурманів.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин