Ідеальний для сніданку чи святкових бутербродів: домашній курячий паштет від Ектора Хіменеса-Браво
Покроковий рецепт паштету з курячої печінки від зіркового шеф-кухаря

Рецепт домашнього паштету з курячої печінки / Фото: Bing
Цей паштет з курячої печінки неймовірно легкий та ніжний, а завдяки секретним інгредієнтам – ароматний та насичений. Приготуємо за допомогою рецепту від Ектора Хіменеса-Браво.
Інгредієнти:
- Куряча печінка — 700 г;
- Вершки 30% — 100-200 г;
- Яйця курячі — 1 шт;
- Цибуля ріпчаста — 2 шт;
- Бренді — 50 г;
- Чебрець — 2 гілочки;
- Масло вершкове — 100+100 г.
Спосіб приготування:
- Печінку зачистити. Обсмажити до золотої скоринки. Додати спеції, перемішати. Влити бренді та фламбувати.
- Порізати цибулю пів кільцями та обсмажити до золотого кольору.
- В блендер помістити печінку, обсмажену цибулю, збити. Додати яйце, вершки, розтоплене масло.
- Суміш перетерти через сито.
- Застелити форму пергаментом та влити суміш.
- Зробити водяну баню та поставити паштет в духову шафу, розігріту до 120° на 40-60 хвилин.
- Після того, як дістали паштет, дати охолонути трохи і залити розтопленим вершковим маслом. Можна посипати зеленню.
- Поставити в холодильник.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом справжніх італійських аранчіні з рисом, фаршем і сиром: хрустка насолода для гурманів.
Джерело:
Ектор Хіменес-Браво
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні