ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Торт "Бите скло": смак дитинства

Рецепти 13:14 - 03 лютого 2025

Покроковий рецепт приготування Торт "Бите скло"

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Торт "Бите скло"... Самий смак дитинства, для cook_julija_simonchuk так точно!

Що треба:

  • желе (різне)- 3 п;
  • крекер - 1 п;
  • сметана - 900 г;
  • цукрова пудра - 150 г;
  • желатин - 40 г;
  • вода - 70 мл;

Приготування:

Розводимо желе згідно інструкції: "але я б радила води давати менше ніж зазначено на упаковці". Даємо застигнути.

Розводимо желатин у воді, даємо набухнути.

До сметани додаємо цукрову пудру, перемішуємо.

Набухлий желатин розтопити на водяній бані або в мікрохвильовці, дати трішки схолонути та додати кілька ложок сметани від загальної маси, перемішати. Тоді ввести желатинову масу в сметану, перемішати.

Викладаємо в форму (силіконову або якщо інша, то застеляємо харчовою плівкою) почергово, сметану, різні види желе, поміж посипаємо крекером і так повторюємо поки не закінчаться інгредієнти. Ставимо в холодильник на кілька годин до повного застигання.

Виймає з форми. Якщо це силіконова, то ставимо на кілька секунд в гарячу воду і перевертаємо на тарілку.

Смачного

Синабони: Найсмачніші булочки в житті.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин