Торт "Бите скло": смак дитинства
Покроковий рецепт приготування Торт "Бите скло"

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Торт "Бите скло"... Самий смак дитинства, для cook_julija_simonchuk так точно!
Що треба:
- желе (різне)- 3 п;
- крекер - 1 п;
- сметана - 900 г;
- цукрова пудра - 150 г;
- желатин - 40 г;
- вода - 70 мл;
Приготування:
Розводимо желе згідно інструкції: "але я б радила води давати менше ніж зазначено на упаковці". Даємо застигнути.
Розводимо желатин у воді, даємо набухнути.
До сметани додаємо цукрову пудру, перемішуємо.
Набухлий желатин розтопити на водяній бані або в мікрохвильовці, дати трішки схолонути та додати кілька ложок сметани від загальної маси, перемішати. Тоді ввести желатинову масу в сметану, перемішати.
Викладаємо в форму (силіконову або якщо інша, то застеляємо харчовою плівкою) почергово, сметану, різні види желе, поміж посипаємо крекером і так повторюємо поки не закінчаться інгредієнти. Ставимо в холодильник на кілька годин до повного застигання.
Виймає з форми. Якщо це силіконова, то ставимо на кілька секунд в гарячу воду і перевертаємо на тарілку.
Смачного
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!