Смачно навіть з хлібом: рецепт мідій з грибами у вершковому соусі
Вам точно варто це спробувати

Рецепт мідій в соусі / Фото: скриншот з відео
Якщо ви любите морепродукти, вам обов'язково треба приготувати цю страву.
Вам знадобиться:
- 400 г заморожених мідій
- 300 г свіжих шампіньйонів
- 150 г сиру Bavaria Blu
- 300 мл вершків (10-15% жирності)
- 1 середня цибулина
- Рослинна олія для смаження
- 1 ч. л. сушеного орегано
- Сіль і чорний перець на смак
Спосіб приготування:
- Цибулю подрібнити середніми кубиками, а гриби нарізати на сегменти.
- Розігріти сковорідку з невеликою кількістю олії. Додати цибулю та гриби, обсмажувати 5-7 хвилин, поки цибуля не стане м’якою.
- Викласти в сковорідку заморожені мідії (їх попередньо розморожувати не потрібно). Готувати ще 3-4 хвилини, періодично помішуючи.
- Влити вершки, додати орегано, сіль і перець. Ретельно перемішати, зменшити вогонь і тушкувати 15 хвилин, щоб соус набув насиченого смаку.
- За 5 хвилин до готовності додати сир Bavaria Blu, нарізаний середніми кубиками. Дати йому розплавитися, щоб страва набула ніжної кремової текстури.
- Подавайте гарячими, одразу після приготування. Чудово смакує з хрустким багетом або пастою.
Нещодавно ми ділилися рецептом торта "Бите скло".
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні