ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачно навіть з хлібом: рецепт мідій з грибами у вершковому соусі

Рецепти 15:30 - 03 лютого 2025

Вам точно варто це спробувати

Смачно навіть з хлібом: рецепт мідій з грибами у вершковому соусі

Рецепт мідій в соусі / Фото: скриншот з відео

Якщо ви любите морепродукти, вам обов'язково треба приготувати цю страву.

Вам знадобиться:

  • 400 г заморожених мідій
  • 300 г свіжих шампіньйонів
  • 150 г сиру Bavaria Blu
  • 300 мл вершків (10-15% жирності)
  • 1 середня цибулина
  • Рослинна олія для смаження
  • 1 ч. л. сушеного орегано
  • Сіль і чорний перець на смак

Спосіб приготування:

  1. Цибулю подрібнити середніми кубиками, а гриби нарізати на сегменти.
  2. Розігріти сковорідку з невеликою кількістю олії. Додати цибулю та гриби, обсмажувати 5-7 хвилин, поки цибуля не стане м’якою.
  3. Викласти в сковорідку заморожені мідії (їх попередньо розморожувати не потрібно). Готувати ще 3-4 хвилини, періодично помішуючи.
  4. Влити вершки, додати орегано, сіль і перець. Ретельно перемішати, зменшити вогонь і тушкувати 15 хвилин, щоб соус набув насиченого смаку.
  5. За 5 хвилин до готовності додати сир Bavaria Blu, нарізаний середніми кубиками. Дати йому розплавитися, щоб страва набула ніжної кремової текстури.
  6. Подавайте гарячими, одразу після приготування. Чудово смакує з хрустким багетом або пастою.

Нещодавно ми ділилися рецептом торта "Бите скло".

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин