RU UA
1

Справжня "Розпуста": рецепт салату з куркою, морквою по-корейськи та моцарелою

Рецепти 20:43 - 04 лютого 2025

Цей смак ви не забудете

Справжня "Розпуста": рецепт салату з куркою, морквою по-корейськи та моцарелою

Рецепт салату з куркою, морквою по-корейськи та моцарелою / Фото: скриншот з відео

Цей салат стане прикрасою вашого столу. 

Вам знадобиться:

  • 100 г моцарели
  • 350 г відвареної курячої грудки
  • 150 г моркви по-корейському
  • 250 г маринованих шампіньйонів (якщо великі – наріжте на 2-4 частини)
  • 4 варені курячі яйця
  • 70 г майонезу
  • Мікрозелень для декору

Приготування:

  1. Курячу грудку наріжте кубиками. Яйця натріть на тертку. Моцарелу натріть на крупну тертку.
  2. Викладайте шарами у форму діаметром 18 см або в глибоку салатницю. Перший шар – кубики курячої грудки, змастіть майонезом. Другий шар – морква по-корейському. Третій шар – натерті яйця, злегка змастіть майонезом. Четвертий шар – мариновані гриби. Фінальний акцент – натерта моцарела.
  3. Акуратно зніміть форму та прикрасьте мікрозеленню. Салат можна подавати одразу, але краще дати йому настоятися 1 годину для більш насиченого смаку.

Нещодавно ми ділилися рецептом чуросів без глютену.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин