Справжня "Розпуста": рецепт салату з куркою, морквою по-корейськи та моцарелою
Цей смак ви не забудете

Рецепт салату з куркою, морквою по-корейськи та моцарелою / Фото: скриншот з відео
Цей салат стане прикрасою вашого столу.
Вам знадобиться:
- 100 г моцарели
- 350 г відвареної курячої грудки
- 150 г моркви по-корейському
- 250 г маринованих шампіньйонів (якщо великі – наріжте на 2-4 частини)
- 4 варені курячі яйця
- 70 г майонезу
- Мікрозелень для декору
Приготування:
- Курячу грудку наріжте кубиками. Яйця натріть на тертку. Моцарелу натріть на крупну тертку.
- Викладайте шарами у форму діаметром 18 см або в глибоку салатницю. Перший шар – кубики курячої грудки, змастіть майонезом. Другий шар – морква по-корейському. Третій шар – натерті яйця, злегка змастіть майонезом. Четвертий шар – мариновані гриби. Фінальний акцент – натерта моцарела.
- Акуратно зніміть форму та прикрасьте мікрозеленню. Салат можна подавати одразу, але краще дати йому настоятися 1 годину для більш насиченого смаку.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Публикация от Катерина Мовчан | Рецепти | Фудблог (@katarina_movchan)
Нещодавно ми ділилися рецептом чуросів без глютену.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ