ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Суп із щавлем і фетою: рецепт вартий вашої уваги

Рецепти 08:45 - 05 лютого 2025

Легкий, освіжаючий, із приємною кислинкою щавлю та ніжною текстурою кефіру

Суп з щавлем і фетою / Фото: instagram.com

Суп з щавлем і фетою / Фото: instagram.com

Щавель краще використовувати молодий, без жорстких стебел, тоді суп буде м’якшим на смак.

Фету можна замінити бринзою або навіть кисломолочним сиром, якщо хочеться ще більше ніжності.

Огірок і редис додають приємний хрускіт, а яйце робить страву більш ситною.

Обов’язково дайте супу трохи охолонути перед подачею — так смаки розкриються ще краще.

Подавайте із додатковими шматочками фети, краплею оливкової олії та свіжим хлібом — і ваша вечеря стане справжнім літнім задоволенням!

Інгредієнти

  • Кефір – 600 г
  • Щавель – 150 г
  • Огірок – 100 г
  • Фета – 100 г
  • Редис – 4 шт.
  • Яйця – 1 шт.
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Сік лимонний – на смак
  • Сіль, перець – на смак

Спосіб приготування

  1. Відварити яйце. У чашу блендера налити половину кефіру, додати щавель і подрібнити.
  2. Долити решту кефір, фету, оливкову олію. І все ретельно перемішати. Посолити, поперчити. Додати лимонний сік.
  3. Очистити огірки від шкірки і нарізати кубиками. Редис промити і також нарізати кубиками. Яйце подрібнити в будь-який спосіб і додати в суп.
  4. Розлити по тарілках, додати редис, прикрасити фетою.

Також дізнайтеся, як засолити сало в домашніх умовах.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин