Суп із щавлем і фетою: рецепт вартий вашої уваги
Легкий, освіжаючий, із приємною кислинкою щавлю та ніжною текстурою кефіру

Суп з щавлем і фетою / Фото: instagram.com
Щавель краще використовувати молодий, без жорстких стебел, тоді суп буде м’якшим на смак.
Фету можна замінити бринзою або навіть кисломолочним сиром, якщо хочеться ще більше ніжності.
Огірок і редис додають приємний хрускіт, а яйце робить страву більш ситною.
Обов’язково дайте супу трохи охолонути перед подачею — так смаки розкриються ще краще.
Подавайте із додатковими шматочками фети, краплею оливкової олії та свіжим хлібом — і ваша вечеря стане справжнім літнім задоволенням!
Інгредієнти
- Кефір – 600 г
- Щавель – 150 г
- Огірок – 100 г
- Фета – 100 г
- Редис – 4 шт.
- Яйця – 1 шт.
- Оливкова олія – 2 ст. л.
- Сік лимонний – на смак
- Сіль, перець – на смак
Спосіб приготування
- Відварити яйце. У чашу блендера налити половину кефіру, додати щавель і подрібнити.
- Долити решту кефір, фету, оливкову олію. І все ретельно перемішати. Посолити, поперчити. Додати лимонний сік.
- Очистити огірки від шкірки і нарізати кубиками. Редис промити і також нарізати кубиками. Яйце подрібнити в будь-який спосіб і додати в суп.
- Розлити по тарілках, додати редис, прикрасити фетою.
Також дізнайтеся, як засолити сало в домашніх умовах.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!