Макарони з сиром по-американськи: рецепт, який стане вашим улюбленим
Готуються в духовці з додаванням молока

Фото: pexels
Макарони з сиром і молоком мають цікавий смак. Вони ніжні та приємні, гарно пахнуть.
Що треба:
- несолоне вершкове масло - 30 г;
- кисломолочний сир - 225 г;
- молоко - 470 мл;
- суха гірчиця - 1 ч.л.;
- кайенський перець - дрібка;
- мускатний горіх - дрібка;
- сіль - 0,5 ч.л.;
- чорний перець - 1/4 ч.л.;
- гострий чеддер - 450 г;
- сира паста - 225 г.
Приготування:
Розігрійте духовку до 190C і розмістіть решітку у верхній третині духовки. Використайте половину масла, щоб змастити форму для випічки.
У блендері подрібніть кисломолочний сир, молоко та спеції. Залиште чверть тертого чеддера для начинки. У великій мисці змішайте решту чеддер, молочну суміш та сиру пасту. Викладіть все це у підготовлену форму, щільно накрийте фольгою та запікайте 30 хвилин.
Після цього обережно перемішайте, посипте сиром, що залишився та додайте залишки вершкового масла. Залиште ще на 30 хвилин, але вже без фольги. Макарони мають підрум'янитись. Дайте їм охолонути принаймні 15 хвилин перед подачею.
Раніше ми писали, як приготувати смажену курячу печінку.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!