Яблучні тости з корицею: як приготувати французький сніданок

Рецепти 08:05 - 30 вересня 2021

Приготуйте вишукану страву у себе на кухні

Тости

Фото: Рinterest/Автор: McCormick Spice

Яблучні тости з корицею - це ідеальний сніданок, який заснований на класичному французькому рецепті. Найголовніше, що для приготування цієї страви не потрібно витрачати багато сил і часу.

Інгредієнти:

  • Булочка бріош ​​- 1 шт;
  • Цукор - 1 ч.л .;
  • Яблуко -1 шт;
  • Вершкове масло - 50 г;
  • Яйце -1 шт;
  • Вершки - 50 мл;
  • Мелена кориця;
  • Мелений мускатний горіх;
  • Цукрова пудра.

Приготування:

Крок 1. На сковороді розтопіть вершкове масло.

Крок 2. Яблука необхідно очистити від шкірки та нарізати на середні шматочками. Потім обсмажте на вершковому маслі та посипте корицею, цукром.

Крок 3. Після того як яблука карамелізуються, перекладіть їх на тарілку.

Крок 4. Розріжте булочку на дві половини.

Крок 5. В окремій ємності змішайте яйце з вершками і дрібкою мускатного горіха.

Крок 6. Булочку умочіть в суміш так, щоб яйце повністю її покрило.

Крок 7. На сковороді після яблук обсмажте булочку.

Крок 8. Половину булочки покладіть на тарілку, зверху покладіть карамелізовані яблука та посипте їх цукровою пудрою. Накрийте тост іншою половинкою, за бажанням ви можете полити улюбленим сиропом.

Яблучні тости з корицею готові! Смачного!

Раніше ми поділилися рецептом гарбузовb[ кексів.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
0 коментарів