ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Курячий шніцель: простий рецепт ніжного м'яса в клярі

Рецепти 16:30 - 08 лютого 2025

Ніжний шніцель у хрусткому паніруванні відомий у всьому світі

Курячий шніцель: простий рецепт ніжного м'яса в клярі

Курячий шніцель/Фото: istockphoto

Іноді хочеться побалувати близьких чимось незвичним та дуже смачним. Тоді на допомогу прийде саме цей рецепт. Ніжний курячий шніцель у хрусткому паніруванні не залишить байдужим нікого. Ідеально пасуватиме до картопляного пюре.

Інгредієнти:

  • куряче філе 600 г
  • 5 ст.л борошна
  • 2 яйця
  • 100 г сухарів "панко"
  • сіль, перець
  • олія для смаження

Приготування:

  • куряче філе розрізаємо навпіл. Злегка відбиваємо з одного боку, сильно не потрібно. І з одного боку присипте сіллю та перцем
  • панірування робимо із борошна, збитих яєць і сухарів "панко" (звичайні сухарі не підійдуть, вони не такі хрусткі)
  • спершу м’ясо обвалюємо у борошні, потім у збитих яйцях і тоді у сухарях.
  • обсмажуємо на середньому вогні, на олії. Приблизно по 4 хв з кожного боку. В кінці дістаньте і просушіть на серветці, від зайвої олії і готово
  • рекомендуємо подавати з картопляним пюре

Ідеально на вечерю: готуємо ароматний курячий паприкаш

Джерело: Алекс Міль

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин