Курячий шніцель: простий рецепт ніжного м'яса в клярі
Ніжний шніцель у хрусткому паніруванні відомий у всьому світі

Курячий шніцель/Фото: istockphoto
Іноді хочеться побалувати близьких чимось незвичним та дуже смачним. Тоді на допомогу прийде саме цей рецепт. Ніжний курячий шніцель у хрусткому паніруванні не залишить байдужим нікого. Ідеально пасуватиме до картопляного пюре.
Інгредієнти:
- куряче філе 600 г
- 5 ст.л борошна
- 2 яйця
- 100 г сухарів "панко"
- сіль, перець
- олія для смаження
Приготування:
- куряче філе розрізаємо навпіл. Злегка відбиваємо з одного боку, сильно не потрібно. І з одного боку присипте сіллю та перцем
- панірування робимо із борошна, збитих яєць і сухарів "панко" (звичайні сухарі не підійдуть, вони не такі хрусткі)
- спершу м’ясо обвалюємо у борошні, потім у збитих яйцях і тоді у сухарях.
- обсмажуємо на середньому вогні, на олії. Приблизно по 4 хв з кожного боку. В кінці дістаньте і просушіть на серветці, від зайвої олії і готово
- рекомендуємо подавати з картопляним пюре
Джерело:
Алекс Міль
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні