ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Справжня класика: рибні рулетики з цитрусом

Рецепти 22:01 - 05 лютого 2025

До рибки одразу приготуйте картоплю

Справжня класика: рибні рулетики з цитрусом

Справжня класика: рибні рулетики з цитрусом / Фото: скриншот з відео

Ця страва пасує і до повсякденного, і до святкового столу.

Вам знадобиться:

  • дві скумбрії,
  • один апельсин,
  • чотири чайні ложки майонезу,
  • сіль та перець на смак,
  • чотири довгі деревʼяні шпажки.

Спосіб приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 180 градусів (режим верх-низ із конвекцією). Деревʼяні шпажки замочуємо у воді, щоб вони не горіли під час запікання.
  2. Приготуємо гарнір із картоплі: ретельно промиваємо картоплю, нарізаємо на довільні шматочки, додаємо сіль, перець і трохи олії. Все добре перемішуємо і викладаємо в форму для запікання. Поки готуватимемо рулетики, картопля встигне трохи підсмажитися.
  3. З апельсина знімаємо шкірку і нарізаємо на вісім частин.
  4. Скумбрію очищаємо від нутрощів, добре промиваємо, відрізаємо хвіст і голову, а потім розрізаємо рибу навпіл. Видаляємо хребет і всі кісточки.
  5. До риби додаємо сіль, перець і на кожну частину покладаємо по одній чайній ложці майонезу. Натираємо рибу спеціями і майонезом. Потім розрізаємо кожну половинку поздовж, щоб отримати тонкі шматочки.
  6. На край кожної частини риби кладемо по шматочку апельсина і загортаємо в рулет. Насаджуємо рулет на шпажку, повторюючи те саме з іншою частиною риби. На одну шпажку можна насаджувати два рулети. Повторюємо цю процедуру з усіма інгредієнтами.
  7. Коли картопля буде готова, викладаємо зверху на неї рулети. Запікаємо страву ще 20-25 хвилин.

Нещодавно ми ділилися рецептом гострого томатно-гарбузового супу.

Джерело: katarina_movchan

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин