Справжня класика: рибні рулетики з цитрусом
До рибки одразу приготуйте картоплю

Справжня класика: рибні рулетики з цитрусом / Фото: скриншот з відео
Ця страва пасує і до повсякденного, і до святкового столу.
Вам знадобиться:
- дві скумбрії,
- один апельсин,
- чотири чайні ложки майонезу,
- сіль та перець на смак,
- чотири довгі деревʼяні шпажки.
Спосіб приготування:
- Розігріваємо духовку до 180 градусів (режим верх-низ із конвекцією). Деревʼяні шпажки замочуємо у воді, щоб вони не горіли під час запікання.
- Приготуємо гарнір із картоплі: ретельно промиваємо картоплю, нарізаємо на довільні шматочки, додаємо сіль, перець і трохи олії. Все добре перемішуємо і викладаємо в форму для запікання. Поки готуватимемо рулетики, картопля встигне трохи підсмажитися.
- З апельсина знімаємо шкірку і нарізаємо на вісім частин.
- Скумбрію очищаємо від нутрощів, добре промиваємо, відрізаємо хвіст і голову, а потім розрізаємо рибу навпіл. Видаляємо хребет і всі кісточки.
- До риби додаємо сіль, перець і на кожну частину покладаємо по одній чайній ложці майонезу. Натираємо рибу спеціями і майонезом. Потім розрізаємо кожну половинку поздовж, щоб отримати тонкі шматочки.
- На край кожної частини риби кладемо по шматочку апельсина і загортаємо в рулет. Насаджуємо рулет на шпажку, повторюючи те саме з іншою частиною риби. На одну шпажку можна насаджувати два рулети. Повторюємо цю процедуру з усіма інгредієнтами.
- Коли картопля буде готова, викладаємо зверху на неї рулети. Запікаємо страву ще 20-25 хвилин.
Нещодавно ми ділилися рецептом гострого томатно-гарбузового супу.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні