Вітамінні заморожені заготовки: рецепт обліпихового та цитрусового чаю
Сезонний напій для бадьорості та гарного настрою

Як зробити натуральний чай/Фото: Рexels
Обліпиховий та цитрусовий чаї відомі своїми зігрівальними властивостями та цікавим, трохи терпким смаком. Виявляється, ці властивості зберігаються після заморожування. Тож, щоб зігрітися взимку, можна заздалегідь зробити заготовки натурального корисного напою.
Обліпиховий чай:
- 300 г обліпихи
- 100 г меду
- 1/2 ч.л. куркуми
- 1/2 ч.л. імбиру
- 1 лимон
- 1 пачка гвоздики
Цитрусово-імбирний чай:
- 2 апельсини
- 1 лимон
- 100 г меду
- 50 г імбиру свіжого
- 1 ч.л. куркуми
- 1/2 ч.л. кориці
Треба обовʼязково зняти цедру, викинути білу частину, і тоді збивати блендером мʼякоть. Зберігаємо в замороженому вигляді і використовуємо за потребою.
Хочете чогось смачного та оригінального на обід або вечерю? Тоді запечений батат з фаршем та сиром – це саме те, що вам потрібно! Це неймовірно смачна страва, яка поєднує в собі солодкість батату, ситність фаршу та ніжність сиру.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!