Мариновані печериці, які вийдуть смачнішими за магазинні
Готуються 15 хвилин

Фото: pexels
Пропонуємо вам швидкий спосіб приготувати мариновані печериці. Гриби вийдуть дуже смачні, прямо, як магазинні.
Що треба:
- Печериці - 400 г;
- Вода - 50 г;
- Олія рослинна - 50 г;
- Сіль - трохи більше 1 ч. л;
- Цукор - 1 ч. л.;
- Оцет 6-9% - 2 ст. л;
- Лавровий лист - 2 шт;
- Перець горошком - 10 шт;
- Часник - 3 зубчики.
Приготування:
Гриби потрібно почистити. Для маринаду змішайте воду, олію, сіль, оцет, часник і спеції в каструлі. Додайте до маринаду гриби, поставте на вогонь і варіть 10 хвилин.
Після охолодження перекладіть печериці в банку, накрийте кришкою і поставте в холодильник.
Подавати можна з нарізаною цибулею та зеленню.
Раніше ми писали про те, як приготувати цибулеві кільця із сиром.
Джерело:
molbuk
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні