Сирні бейгли: готуємо ситний та корисний сніданок для всієї родини
Така страва сподобається не тільки дорослим, а й дітям

Сирні бейгли/Фото: скрін
Бейгли дуже популярна здоба в США, Ізраїлі та Німеччині. Чому б і нам не спробувати ці пухкі булочки до сніданку, адже це так смачно. Начинками для булочок можуть бути різні інгредієнти: від риби до шинки, крем-сир чи твердий сир. Також можна зробити їх солодкими й подати з улюбленим варенням.
Інгредієнти:
- сир кисломолочний 180 г.
- яйце 1 шт.
- борошно 2 ст.л
- розпушувач пів ч.л
- твердий сир 100 г.
- спеції
- крем сир для змащування та зелень
До сиру додаємо яйце, твердий сир, борошно, розпушувач, спеції та перемішуємо.
Формуємо такі великі бублики, присипаємо борошном та викладаємо на деко.
Випікаємо при 180 градусах 20-30 хв.
Розрізаємо навпіл, змащуємо крем сиром та викладаємо зелень, ікру.
Подаємо до столу і смакуємо.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!