Швидке печиво з арахісовою пастою з чотирьох інгредієнтів за 15 хвилин
Простий рецепт смачного печива що стане базою для десертів чи доповнить ранкову каву

Печиво з арахісовою пастою з чотирьох інгредієнтів / Фото: Bing
Якщо ви шукаєте легкий і швидкий рецепт домашнього печива, це ідеальний варіант! Це ароматне, ніжне та маслянисте печиво готується всього з чотирьох інгредієнтів – арахісової пасти, яйця, ванільного екстракту та цукру.
Це печиво чудово смакує з чашкою чаю або кави, а також стане відмінною основою для сендвічів – просто додайте між двома печивами джем, зефір чи глазур, і отримаєте ще більш цікаву версію цього десерту!
Інгредієнти:
- 1 чашка арахісової вершкової пасти
- 1 чашка цукрового піску, плюс ще для розкочування
- 1 велике яйце
- 1 ч. л. ванільного екстракту.
Арахісова паста з’єднується з цукром і яйцем, надаючи їм структуру. Крім того, вона надає солодкувато-горіхового присмаку.
Ванільний екстракт додавати необов’язково, але він допомагає надати печиву яскравішого смаку, ніж можна було б припустити з його короткого списку інгредієнтів.
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Вистеліть деко для випічки пергаментним папером. Не використовуйте кулінарний спрей.
- З’єднайте інгредієнти. У великій мисці перемішайте арахісове масло, 1 склянку цукру, яйце і ванільний екстракт до однорідності.
- Сформуйте з тіста кульки розміром 2,5 см. Обваляйте кульки в цукровому піску. Викладіть кульки на відстані 2,5 см одна від одної на знежирені деко для випічки. Злегка приплюсніть виделкою. За необхідності використовуйте кілька дека для печива.
- Випікайте при 180°С протягом 15 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. Перекладіть на підставки для охолодження. Повторіть з іншими деками для печива.
Раніше ми ділились рецептом хрусткого солодового хліба з медовим відтінком: домашня випічка, яка дарує тепло.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!