ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Неймовірно хрусткі пиріжки з квашеною капустою: ідеальний рецепт на кожен день

Рецепти 19:56 - 09 лютого 2025

Це тісто підійде під будь-яку начинку. Експериментуйте

Неймовірно хрусткі пиріжки з квашеною капустою: ідеальний рецепт на кожен день

Хрусткі пиріжки/Фото: Bing

Це тісто ідеально підходить для пиріжків і не потребує додаткового борошна при формуванні — тож ваша робоча поверхня залишиться чистою і охайною

Інгредієнти:

  • 150 мл води.
  • 150 мл теплого молока.
  • 1 ч. л. сухих дріжджів.
  • 1 ст. л. цукру.
  • 1 ч. л. солі.
  • 50 г вершкового масла.
  • 550-600 г борошна.
  • Для начинки – квашена капуста.

Процес приготування:

Замішуємо тісто: в мисці змішуємо воду і молоко, додаємо цукор, сіль і дріжджі. Перемішуємо до розчинення інгредієнтів. Потім вливаємо розтоплене масло і поступово вводимо борошно. Тісто має бути еластичним і не липнути до рук. Накриваємо його харчовою плівкою або рушником і залишаємо в теплому місці на 1 годину для підйому.

Готуємо начинку: для начинки нарізаємо і підсмажуємо цибулю, потім віджимаємо капусту і додаємо до цибулі. Тушкуємо 10 хвилин, після чого вливаємо 150-200 мл винного оцту і додаємо цукор за смаком. Тушкуємо ще 20 хвилин.

Формуємо пиріжки: готове тісто ділимо на 16 рівних частин і розкачуємо кожну в коло. Викладаємо начинку та защіпуємо краї. Даємо пиріжкам постояти 5 хвилин перед смаженням.

Смажимо: розігріваємо велику кількість олії та смажимо пиріжки до золотистої скоринки з обох боків.

Спробуйте приготувати теплий салат із куркою та яблуками.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин