Хумус класичний: поласують всі
Покроковий рецепт приготування Хумус класичний

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Хумус класичний. Варто приготувати ще з наповненнями, з оливками, з вʼяленими томатами... А вам який більше до вподоби?
Що треба:
- нут - 250 г;
- паста Тахіні - 3 ст.л;
- часник - 2-3 зубч;
- лимонний сік - 3 ст.л;
- зіра - 1/3 ч.л;
- олія оливкова - 3-4 ст.л;
- сіль / 1/2 ч.л.
Приготування:
Нут промити і замочити на ніч. На наступний день відварити до готовності до моменту коли горошина стане легко розлазитися.
...Воду в якій варився нут злити в окрему ємкість, використаємо в кінці для регулювання консистенції хумуса.
До нуту додати пасту тахіні, видавлений часник, сік лимона, сіль, оливкову олію, зіру. Все переблендерити до однорідності. Довести на сіль, часник і лимонний сік до свого смаку і можна подавати до столу скріпивши оливковою олією. Зі смачним хлібом підсушеним саме те що треба.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!