Чудова швидка закуска: рецепт засоленої скумбрії
Цікавий варіант для засолювання

Чудова швидка закуска: рецепт засоленої скумбрії / Фото: скриншот з відео
Можна приготувати кілька штук і заморозити.
Вам знадобиться:
- 1 середня скумбрія
- 4 зубчики часнику
- 1,5 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. цукру
- 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
Спосіб приготування:
- Спочатку ретельно промиваємо скумбрію, відрізаємо голову, плавники та витягуємо хребет із кісточками. Уникаємо пошкодження шкіри, адже вона має залишитися цілою для красивого оформлення рибки.
- Суміш солі, цукру та перцю рівномірно розподіляємо по філе.
- Далі на рибу викладаємо часник, нарізаний тонкими слайсами.
- Скумбрію акуратно загортаємо в тугий рулет і обв’язуємо плівкою.
- Ставимо загорнуту рибку в холодильник на 2–3 години, а потім перекладаємо в морозильну камеру мінімум на 24 години.
- Перед нарізанням і подачею даємо рибі трохи відтанути — 15-20 хвилин буде достатньо. Тоді вона стане ідеальною для тонких скибочок.
Нещодавно ми ділилися рецептом оладок з кукурудзи та кабачків.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні