ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Торт з вишнями, смерекова хата: а, як у вас називають його?

Рецепти 18:31 - 13 лютого 2025

Покроковий рецепт приготування Торт з вишнями, смерекова хата

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Торт з вишнями, смерекова хата, чи у вас як називають його? Для cook_julija_simonchuk це неповторний смак дитинства!

Що треба:

Тісто:

  • масло - 200 г;
  • сметана 20% - 200 г;
  • борошно - 400 г;
  • ванільний цукор - 10 г;
  • розпушувач - 2ч.л;

Крем

  • сметана (не менше 30%)- 600-700 г;
  • цукрова пудра - 250 г;
  • згущувач сметани при потребі.
  • вишні без кісточок - 700-800 г;
  • цукор - 150 г.

Приготування:

До розтопленого (не гарячого) масла додати сметану, ванільний цукор та розпушувач. Перемішати. Додати борошно. Замісити м‘яке, рихле і не липке тісто. ( борошно вводимо поетапно, можливо потрібно менше або більше ніж вказано в рецепті).

Загортаємо в плівку і ставимо на 1 годину в холодильник.

Вишні засипаємо цукром і перемішуємо.

Тісто ділимо на 15 рівних частин. Розкачуємо (довжиною 25 см), кладемо вишню, защіпуємо краї та викладаємо на деко застелене просиліконеним пергаментом «швом» до низу. Випікаємо в розігрітій духовці 180-190 градусів до підрум‘янення (15-25 хв).

Збиваємо сметану з пудрою до густоти. Якщо сметана жирністю менше ніж 30 % додати за бажанням загущувач.

Змащуємо посуд на який викладаємо трубочки (дно торта). Перший ряд 5 шт, перемащуємо кремом, далі 4 трубочки, 3, 2 і одну зверху формуючи гірку. Верх теж змащуємо і посипаємо тертим шоколадом.

Ставимо торт в холодильник на ніч, щоб пропитався.

Смачного

Салат Курка під кайфом, чи щось таке: здивує кожного.

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин