Торт з вишнями, смерекова хата: а, як у вас називають його?
Покроковий рецепт приготування Торт з вишнями, смерекова хата

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Торт з вишнями, смерекова хата, чи у вас як називають його? Для cook_julija_simonchuk це неповторний смак дитинства!
Що треба:
Тісто:
- масло - 200 г;
- сметана 20% - 200 г;
- борошно - 400 г;
- ванільний цукор - 10 г;
- розпушувач - 2ч.л;
Крем
- сметана (не менше 30%)- 600-700 г;
- цукрова пудра - 250 г;
- згущувач сметани при потребі.
- вишні без кісточок - 700-800 г;
- цукор - 150 г.
Приготування:
До розтопленого (не гарячого) масла додати сметану, ванільний цукор та розпушувач. Перемішати. Додати борошно. Замісити м‘яке, рихле і не липке тісто. ( борошно вводимо поетапно, можливо потрібно менше або більше ніж вказано в рецепті).
Загортаємо в плівку і ставимо на 1 годину в холодильник.
Вишні засипаємо цукром і перемішуємо.
Тісто ділимо на 15 рівних частин. Розкачуємо (довжиною 25 см), кладемо вишню, защіпуємо краї та викладаємо на деко застелене просиліконеним пергаментом «швом» до низу. Випікаємо в розігрітій духовці 180-190 градусів до підрум‘янення (15-25 хв).
Збиваємо сметану з пудрою до густоти. Якщо сметана жирністю менше ніж 30 % додати за бажанням загущувач.
Змащуємо посуд на який викладаємо трубочки (дно торта). Перший ряд 5 шт, перемащуємо кремом, далі 4 трубочки, 3, 2 і одну зверху формуючи гірку. Верх теж змащуємо і посипаємо тертим шоколадом.
Ставимо торт в холодильник на ніч, щоб пропитався.
Смачного
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!