Швидкі ватрушки з ніжною начинкою за 20 хвилин
Ватрушки — чудова ідея для швидкого перекусу або смачного десерту

Ватрушки за 20 хвилин/Фото: Instagram emiliya.yevtushenko
Ватрушки — це традиційна українська випічка, яка завжди асоціюється з домашнім затишком і смачним чаєм. Вони мають м’яке тісто та смачну начинку, яка може бути різною. Ці маленькі відкриті пиріжки легко приготувати за короткий час, а результат завжди радує своїм смаком і ароматом.
Інгредієнти:
- 360 г м'якого сиру.
- 2 яйця.
- 8 ст.л. борошна.
- 1 ч.л. розпушувача.
- Дрібка солі.
- 2 ст.л. цукру.
Для начинки:
- 100 г маскарпоне або сметани чи варення.
- 1 ч.л. цукру.
- Фрукти.
Приготування:
- Замісити тісто (змішати всі інгредієнти), сформувати невеликі кульки.
- За допомогою пальців зробити заглиблення в кожній кульці. Випікати 10 хвилин при 170°C.
- Додати крем або варення, фрукти та допікати ще 5 хвилин.
Джерело:
emiliya.yevtushenko
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні