Смачний перекус чи доповнення святкового меню: рецепт кесадильї з фаршем і овочами
Смачно, поживно і просто готувати

Кесадилья з фаршем і овочами / Фото: Bing
Фудблогерка Іриска Дімітрова ділиться рецептом кесадильї з фаршем та овочами. Ця смачна і поживна страва стане чудлив варіантом для перекусу.
Інгредієнти:
- 4 шт тортильї
- 500 г телячого фарша
- 2-3 ст л олії
- 0,5 цибулини
- 1 невеликий болгарський перець
- 3 ст л консервованої кукурудзи
- 1-1,5 ст л томатної пасти
- 50 мл води
- сіль, перець, паприка або інші спеції за смаком
- 2-3 зуб. часнику
- 200 г сиру
Приготування:
- На сковороду додаємо олію, розігріваємо і додаємо фарш і цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору.
- Додаємо болгарський перець, кукурудзу і тушимо 2 — 3 хвилини. Потім додаємо томатну пасту, сіль, перець, паприку, гострий перець і часник.
- Тушимо пару хвилин. Начинка готова.
- На половинку тортильї викладаємо натертий сир, зверху рівномірно розподіляємо начинку, зверху знов сир. Складаємо навпіл.
- Підсушуємо кесадильї на малому вогні з обох сторін до золотистої скоринки на сухій сковорідці. Нарізаємо на порційні шматки.
Смачного!
Раніше ми ділились рецептом картопельки від Ектора: ідеальний гарнір із хрусткою скоринкою та ароматними спеціями.
Джерело:
Іриска Дімітрова
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні