ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачний перекус чи доповнення святкового меню: рецепт кесадильї з фаршем і овочами

Рецепти 17:35 - 15 лютого 2025

Смачно, поживно і просто готувати

Кесадилья з фаршем і овочами

Кесадилья з фаршем і овочами / Фото: Bing

Фудблогерка Іриска Дімітрова ділиться рецептом кесадильї з фаршем та овочами. Ця смачна і поживна страва стане чудлив варіантом для перекусу.

Інгредієнти:

  • 4 шт тортильї
  • 500 г телячого фарша
  • 2-3 ст л олії
  • 0,5 цибулини
  • 1 невеликий болгарський перець
  • 3 ст л консервованої кукурудзи
  • 1-1,5 ст л томатної пасти
  • 50 мл води
  • сіль, перець, паприка або інші спеції за смаком
  • 2-3 зуб. часнику
  • 200 г сиру

Приготування:

  • На сковороду додаємо олію, розігріваємо і додаємо фарш і цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору.
  • Додаємо болгарський перець, кукурудзу і тушимо 2 — 3 хвилини. Потім додаємо томатну пасту, сіль, перець, паприку, гострий перець і часник.
  • Тушимо пару хвилин. Начинка готова.
  • На половинку тортильї викладаємо натертий сир, зверху рівномірно розподіляємо начинку, зверху знов сир. Складаємо навпіл.
  • Підсушуємо кесадильї на малому вогні з обох сторін до золотистої скоринки на сухій сковорідці. Нарізаємо на порційні шматки.

Смачного!

Раніше ми ділились рецептом картопельки від Ектора: ідеальний гарнір із хрусткою скоринкою та ароматними спеціями.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин