Львівський сирник: готуйте за цим рецептом і іншого не шукайте
Покроковий рецепт приготування Львівський сирник

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Львівський сирник. Це надзвичайно смачна сирна випічка, готуйте за цим рецептом і іншого не шукайте.
Що треба: Розмір форми :25 х 15 см.
- сир кисломолочний жирний - 1 кг;
- цукор - 140 г;
- яйця - 4 шт;
- сметана жирна - 85 г;
- масло - 145 г;
- ванільний цукор - 10 г;
- крохмаль кукурудзяний - 35 г;
- родзинки - 100 г;
- цедра - 1 лимона (або апельсина).
Глазур:
- масло - 70 г;
- сметана - 60 г;
- какао - 15 г;
- цукор - 50 г.
Приготування:
До сиру додаємо цукор, сметану, ванільний цукор і перебиваємо блендером (або перетираємо через сито). Додаємо розтоплене і охолоджене масло, крохмаль і перемішуємо.
Додаємо по одному яйця, після кожного перемішуючи лопаткою. Далі кладемо попередньо запарені родзинки і цедру. Перемішуємо і викладаємо в форму змащену маслом і застелену пергаментом.
Випікаємо при температурі
170 градусів 35-50 хв.
Виймаємо з форми коли схолоне.
Готуємо глазур: до розтопленого масла додаємо всі інші інгредієнти, перемішуємо і варимо на повільному вогні 3-4 хв (постійно мішаємо).
Поливаємо охолоджений сирник. Ставимо в холодильник на кілька годин, краще на ніч.
Вранці розрізаємо і смакуємо.
P.s: щоб сирник був смачний беремо жирний сир, хорошу і жирну сметану і якісне масло. За можливості домашні яйця.
Готуйте і пишіть в коментарях як вам.
Смачного
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!