ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Львівський сирник: готуйте за цим рецептом і іншого не шукайте

Рецепти 14:56 - 18 лютого 2025

Покроковий рецепт приготування Львівський сирник

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Львівський сирник. Це надзвичайно смачна сирна випічка, готуйте за цим рецептом і іншого не шукайте.

Що треба: Розмір форми :25 х 15 см.

  • сир кисломолочний жирний - 1 кг;
  • цукор - 140 г;
  • яйця - 4 шт;
  • сметана жирна - 85 г;
  • масло - 145 г;
  • ванільний цукор - 10 г;
  • крохмаль кукурудзяний - 35 г;
  • родзинки - 100 г;
  • цедра - 1 лимона (або апельсина).

Глазур:

  • масло - 70 г;
  • сметана - 60 г;
  • какао - 15 г;
  • цукор - 50 г.

Приготування:

До сиру додаємо цукор, сметану, ванільний цукор і перебиваємо блендером (або перетираємо через сито). Додаємо розтоплене і охолоджене масло, крохмаль і перемішуємо.

Додаємо по одному яйця, після кожного перемішуючи лопаткою. Далі кладемо попередньо запарені родзинки і цедру. Перемішуємо і викладаємо в форму змащену маслом і застелену пергаментом.

Випікаємо при температурі

170 градусів 35-50 хв.

Виймаємо з форми коли схолоне.

Готуємо глазур: до розтопленого масла додаємо всі інші інгредієнти, перемішуємо і варимо на повільному вогні 3-4 хв (постійно мішаємо).

Поливаємо охолоджений сирник. Ставимо в холодильник на кілька годин, краще на ніч.

Вранці розрізаємо і смакуємо.

P.s: щоб сирник був смачний беремо жирний сир, хорошу і жирну сметану і якісне масло. За можливості домашні яйця.

Готуйте і пишіть в коментарях як вам.

Смачного

Торт з вишнями, смерекова хата: а, як у вас називають його?

Джерело: cook_julija_simonchuk

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин