Салат із пекінської капусти "по-китайськи": хрусткий та смачний
Страва легка та апетитна

Фото: pexels
Цей салатик ароматний та пікантний. Смаку йому додає оригінальна заправка з соєвого соусу і кунжуту.
Що треба:
- Пекінська капуста — 300 г
- Морква по-корейськи — 100 г
- Огірки — 2 шт.
- Зелена цибуля — за смаком
- Насіння кунжуту — 30 г
- Соєвий соус — 3 ст. л.
- Кукурудзяний крохмаль — 1 ч. л.
- Вода — 40 мл
Приготування:
Наріжте пекінську капусту великими шматочками та покладіть у глибоку миску. Додайте до неї корейську моркву. Огірки наріжте на четвертинки, а зелену цибулю поріжте дрібно.
Розігрійте сковороду без олії та обсмажте кунжут до золотистого кольору, періодично помішуючи. Потім пересипте його в окрему тарілку. У ту саму сковороду налийте соєвий соус, додайте розчинений у воді кукурудзяний крохмаль і доведіть до кипіння. Перемішайте, щоб не було грудочок. Додайте до суміші огірки та зелень, тушкуйте 5 хвилин.
Перемістіть вміст сковороди в миску до пекінської капусти, моркви та зеленої цибулі. Додайте обсмажений кунжут і добре перемішайте.
Поставте салат у холодильник на 30 хвилин, щоб він настоявся і набрав смачний аромат.
Раніше ми писали про те, як приготувати швидкий плов.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!