ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Салат із пекінської капусти "по-китайськи": хрусткий та смачний

Рецепти 17:32 - 18 лютого 2025

Страва легка та апетитна

Салат із пекінської капусти "по-китайськи": хрусткий та смачний

Фото: pexels

Цей салатик ароматний та пікантний. Смаку йому додає оригінальна заправка з соєвого соусу і кунжуту.

Що треба:

  • Пекінська капуста — 300 г
  • Морква по-корейськи — 100 г
  • Огірки — 2 шт.
  • Зелена цибуля — за смаком
  • Насіння кунжуту — 30 г
  • Соєвий соус — 3 ст. л.
  • Кукурудзяний крохмаль — 1 ч. л.
  • Вода — 40 мл

Приготування:

Наріжте пекінську капусту великими шматочками та покладіть у глибоку миску. Додайте до неї корейську моркву. Огірки наріжте на четвертинки, а зелену цибулю поріжте дрібно.

Розігрійте сковороду без олії та обсмажте кунжут до золотистого кольору, періодично помішуючи. Потім пересипте його в окрему тарілку. У ту саму сковороду налийте соєвий соус, додайте розчинений у воді кукурудзяний крохмаль і доведіть до кипіння. Перемішайте, щоб не було грудочок. Додайте до суміші огірки та зелень, тушкуйте 5 хвилин.

Перемістіть вміст сковороди в миску до пекінської капусти, моркви та зеленої цибулі. Додайте обсмажений кунжут і добре перемішайте.

Поставте салат у холодильник на 30 хвилин, щоб він настоявся і набрав смачний аромат.

Раніше ми писали про те, як приготувати швидкий плов.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин