ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Така печінка сподобається кожному: простий рецепт із вершковим соусом

Рецепти 19:08 - 18 лютого 2025

Дуже смачна страва з бюджетного субпродукту

Печінка у вершковому соусі/Фото: кадр з відео

Печінка у вершковому соусі/Фото: кадр з відео

З печінки можна зробити не лише смачний паштет, а й подати її як самостійну страву. Куряча печінка за цим рецептом виходить дуже м’яким, з ніжним вершковим смаком.

Рецепт печінки у вершковому соусі: інгредієнти

  • печінка куряча - 500-550 гр
  • вершки - 250 мл (від 10% жирності)
  • цибуля - 2-3 шт.
  • морква велика - 1 шт.
  • сіль - 1 ч. л.
  • хмелі-сунелі - 1 ч. л.
  • коріандр - 1 ч. л.
  • перець чорний - 1/2 ч. л.
  • олія для смаження

Спосіб приготування печінки у вершковому соусі:

  1. На розпечену пательню додати олію. Цибулю та моркву нарізати напівкільцями і перекласти на пательню. Обсмажувати до золотистого кольору.
  2. Печінку промити добре, прибрати все зайве, нарізати невеликими шматочками, щоб добре просмажилась печінка і додати до засмажки. Перемішати і обсмажувати під закритою кришкою до практично готовності періодично помішуючи на невеликому вогні.
  3. Далі додати сіль, коріандр, перець, хмелі-сунелі, перемішати і залити вершками.
  4. Тушкувати ще 5 хвилин до випаровування вершків постійно помішуючи, щоб не пригоріло нічого.

Затишніший рецепт важко знайти, ніж цей простий яблучний крамбл. Спробуйте раз, і готуватимете його постійно. Яблучний крамбл — це класичний британський десерт із шарами нарізаних яблук і ніжним пісочним тістом. Він поєднує всі приємні смаки яблучного пирога, але з набагато меншими зусиллями.

Джерело:

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин