Піца із зеленого тіста: гарний вигляд та насичений смак
Страва дуже оригінальна

Фото: pexels
Така піца особливо сподобається дітям: як кольором, так і смаком. Готується не дуже складно. Начинку можна підбирати будь-яку.
Що треба:
- зелений горошок – 1 склянка;
- шпинат – 250 гр;
- кріп – 50 гр;
- часник – за смаком;
- борошно вівсяне – 150 гр і кукурудзяне – 30 гр;
- яйце – 1 шт.;
- рослинна олія – 0.5 ст. л;
- оцет (яблучний) – 0.5 ст. л;
- зелена цибуля (для пркрашання)
- сіль, сушені трави до смаку.
Приготування:
Візьміть консервований горошок. Шпинат злегка притушкуйте на сковорідці до м’якості, остудіть, злийте надлишки води і разом з горошком і кропом перебийте блендером до однорідної маси. Додайте яйце, борошно, подрібнений часник, олію, оцет, сіль і спеції.
Розігрійте духовку до 200 градусів, застеліть лист пергаментом і випечіть корж до напівготовності. Далі на ваш смак підберіть начинку для піци: змастіть кетчупом основу, додайте відварене м’ясо чи ковбасу, томати та твердий сир та інші інгредієнти. Допікайте в духовці ще хвилин 10.
Раніше ми писали, як приготувати вареники з дріжджового тіста.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!