Печінка по-берлінськи (з яблуками та цибулею): це дуже смачно!
Покроковий рецепт приготування Печінка по-берлінськи (з яблуками та цибулею)

Є опис рецепта та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Печінка по-берлінськи (з яблуками та цибулею).
...Я не дуже по печінці, але від цієї мене не відірвати.. готуйте обовʼязково, це дуже смачно!
Що треба:
- печінка куряча - 500 г;
- яблука - 2-3 шт;
- цибуля - 2-3 шт;
- борошно - 3 ст.л;
- олія для смаження;
- сіль, перець - за смаком.
Приготування:
Нарізати яблука кільцями і видалити серединки, обсмажити на сковорідці з обох боків на олії. Перекласти в тарілку.
В цій сковорідці, на цій же олії, обсмажити на помірному вогні цибульку кільцями, а далі печінку (очищену він плівок і жиру) на малому вогні паніровану в борошні.
Усе готове викладаємо чередуючи в сковорідку, солимо, перчимо, за бажанням додаємо інші спеції . Прогріваємо на вогні хвилинку-дві і все готове.
В ідеалі подаємо страву з картопляним пюре. Смачного
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!