Страва-насолода: рецепт вершкової пасти з тунцем
Готується за 15 хвилин

Страва-насолода: рецепт вершкової пасти з тунцем / Фото: скриншот з відео
Поки вариться паста, приготуйте соус.
Вам знадобиться:
- 200 г сухої пасти (обирайте будь-яку на свій смак)
- 150 г крем-сиру
- 1 середня цибулина
- 100 г маслин
- 3 ст. л томатного соусу
- 150 г консервованого тунця в олії
- 2 ст.л олії
- петрушка на смак
- сіль на смак
Спосіб приготування:
- Доведіть воду до кипіння, підсоліть та вкиньте пасту. Варіть згідно з інструкцією на упаковці до стану аль денте.
- Цибулю наріжте дрібним кубиком. У сковорідці розігрійте олію та посмажте цибулю пару хвилин.
- У цей час наріжте маслини кільцями. Додайте їх до цибулі і також додайте тунець в олії. Перемішайте, але так, щоб залишились цільні шматочки тунця.
- Додайте в сковорідку томатний соус та дрібно нарізану петрушку. Додайте крем-сир, перемішайте та готуйте все разом на низькому нагріві, поки доготується паста.
- У сковорідку, до соусу, додайте пасту й перемішайте. Влийте також не велику кількість води, в якій варилась паста, та доведіть до бажаної консистенції.
- Гарно все перемішайте та готуйте на мінімальному нагріві ще 1-2 хвилини.
Нещодавно ми ділилися рецептом піци із зеленого тіста.
Джерело:
katarina_movchan
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні